plaka değiştikten sonrakiler görünmüyor mu? plaka ve tcden sorgulattım kayıt bulunamadı. ama aracımın sağ önden ufak bi dokunması var biliyorum![]()
plaka değiştikten sonrakiler görünmüyor mu? plaka ve tcden sorgulattım kayıt bulunamadı. ama aracımın sağ önden ufak bi dokunması var biliyorum![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
ikisinden de baktırdım kayıt bulunamadı diyor 91 model integranın kazasız olması nekadar gurur verici![]()
PROJECT 01
Sadece anlaşmalı trafik tutanağı olayı çıktığından sonrakiler var burada diye biliyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ben bulamadım eski aracımında baktım onunda yok şuanki plakasından baktım tc yazdım şasi yazdım yok çıkmayo
o linkten sadece 01.04.2008 itibariyle kaza tespit tutanağı ile sigortaya başvurulan hasarları görebilirsiniz.
Bu iyi olmadı arkadaş ben boyasız bir 106 biliyordum pert kaydı çıktı![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
2008 kasımda kaza geçirdim araba pert oldu yanlız 3 ay önce arka farı kırmıştı peder geri geri çıkarken bi arabaya vurmuştu o kayıt çıkıyo benim yaptığım kaza kaydı yok,arabanın ozaman pert kaydını silmişler galiba bu ne demek şimdi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)