adam aşmış kendini komşuyu eve davet etse basılsa daha mantıklı olurdu ßari cezaya deyse...
( Türklere Özel Rezillik ßu olsa Gerek )
adam aşmış kendini komşuyu eve davet etse basılsa daha mantıklı olurdu ßari cezaya deyse...
( Türklere Özel Rezillik ßu olsa Gerek )
tecavuzde edebilirdi, cok yanlis davranis.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
İyice kötüye gidiyor ortalık..
Vay arkadaş ya adamdaki cesarete bak bunu t...larından tavana asacaksın
Balkondan aşağıya atardım diyecektim de zaten 1. kattaymış.. olsun döver döver sonra oradan atardım 3. kattan düşmüş gibi hissederdi.. Allah yaşatmasın böyle bir şey.. Hele bu kadar kıskanç biriyken.. polise teslim etmezdim heralde ya tekrar düşündm de.. öldürür gömerdim heralde..
cinsi sapık ya hacı habere bak balkonda karıya bakarak mastüribasyon ne abazalıktır bu ya![]()
Faruk Kartal
böyle tipler araç oto parklarında da varmış, kız arkadaşınızla denize karşı aracınızda oturuyorsunuz diyelim, başka bir araçta sizi kesen yalnız bir adam görürseniz şüphelenebilirsiniz, yaşanmış örneklerini nette belki de burada okumuştum ...
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
ya bide farklı düşünsek gürcistan uyruklu kadın çocugu eve aldıysa. erkek arkadaşı gelincede balkona attıysa![]()
adam yakalamasaymış hbrin boyutu değişirmiştecavüzden yargılarmış adam yoksa
![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)