bol bol HD vıdeo isterim...
Printable View
bol bol HD vıdeo isterim...
eyvallah sağol. ama bidahaki sefere biraz erken gelin de yarış öncesi akşam takılalım biraz muhabbete. :)
ben pit alanı siz tribün olunca çok görüşemedik. yarış öncesi akşamı keyifli oluyor ;)
memnun oldum can benim de ismim.
bekleriz her zaman. :)
ne konuymus ya:) benle kım denemek ıster? :D :D bı deneyemedım:)
sehır efsanesı=üntar' vtecc:D
Üntar gel aksam alalım ölçünü sximle :D
akşam bulusma yeri belirlenmiştir gelecek olanlar pmden ulaşsınlar bana. Yada cepten ulasabilirler 0 505 770 24 83
Gece aksilikler bitmedi. Tam özgürü yemiş bitiriyordumki contam su koyverdi. Aksamı cekici üstünde tamamladık. Burdan her daim yanımda olan Erkan ustama, Metin Ustaaa ya :) ve özgürüme teşekkürü borç bilirim yanımda oldukları için. Kısmet değilmiş 1 ay gider yaptık sonunda contamız elimizde patladı :) (Tugralın dilinden)
Tuğral ı niye banladılar ki acaba ? :D:D:D
Kanka okutucan mı üfleteticen mi ne yapıcan yap bişeyler artıkın...
Bu arada gecenin finali tayyar ın sağ koltuğunda bitti ama o yeter sana :p:p:p
geçmiş olsun tekrar.polis amcalarda yapıştılar bi gidemediler aq:D
bahtsız Tuğralım ya,neyse herşeyde vardır bı hayır,herşeye rağmen yıne çok güldük
Sx in şansızlığı kötüydü gerçekten.Kepezde polis çok sıkıydı.Saniyelerle kaçabildik.Havalimanı yolu çok güzeldi.Güzel denemeler oldu.Ufak arabalara maşallah.
Ula ben gelmeden gene bozdu arabayı iyimi hay allahım yaaaaa :D
tuğral geçmiş olsun.işallah contadan başka bişey çıkarmaz :(
geçmiş olsun dileklerimi iletirmisin kadircim :)
bu arada hem jr tuğral hem tuğral uzaklaştırılmış hayırdır ceza puanı mı?
Nan o conta nasıl bir contaydı da cörtleyiverdi hemen? ya da kaç bar bastın? Hevesini alamadan yine aldın eline Tuğral'ım... Geçmiş olsun.
Günceller burada ;
http://www.techturkey.com/forum/2129282-post296.html