dedemana nasıl gidicez? Ben şehir içine girememGirdiğimde biri beni aksam eve bırakması gerekir
![]()
dedemana nasıl gidicez? Ben şehir içine girememGirdiğimde biri beni aksam eve bırakması gerekir
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Ya arkadaş ayarsız deneyin bir kere ne olur ?Adınız mı çıkar koskoca CAN type-r geçildi diye
Ayarım bitsin , kid racing im takılsın , lasitiklerimi takayım larla siz deniyecek araç zor bulursunuz (örn ben)
Yok arkadaş ben Ustaa dan başka tayyar la denemem..Bir de Osman ım Tuğral ım yeter bana..
Yada denemem şey derim turbom büyüyecek daha gelmedi , turbom geldi ayarım yok , ayarım geldi OZ hafif jant takıcam , JAntım takıldı water/meth takılsın diye bekliyoruz..![]()
cumartesi cıkıyozmu yola o zaman?
senle her türlü deneriz,maksat eğlence Tuğrallada öyle,ama milletın başka sıkıntısı var baba,o da gaz vokal grubundan kaynaklanıyor zaten,amaç farklı you know meeen....zaten amaç geçilmicek araba yapmak olduktan sonra emin olun en KRALINI YAPAR EN KRALINI GETIRIRIZ,buda KAPAK olsun hatta GİDER olsun,anlayana.....
BAŞTAŞ PERFORMANCE
Siz bilirsiniz, headers lastik vs tum islerim bitti bir tek ayar kaldi. Tolga abinin su aralar isleri yogun musait oldugu bir haftasonu ayari bitecek. Denemek isteyen olursa denerim. Benim herhangi bir atarim giderim yok zevk icin aldim bu arabayi ona buna sapliyim en hizli olayim diye degil, oyle bir amacim olsaydi girtlak dolu bir typer alirdim ama denemek isteyenide geri cevirmem gecmek gecilmek benim icin hic onemli degil kimseye bisey kanitlamak gibi bir derdim de yok. Neden bu kadar hırs yapildi onuda anlamis degilim.
tamamdır yarın ayarlıyoruz bi ekşınocean denemek istersen sende gel yada izlemeye gel farketmez. Hırs yok kimsede hırsı olan eğlenmeye gelmesin gitsin körfezde alsın hırsını
Biz gece taşaque gecicez
94 model stock sxim var alayına gider yapıorum daha ne edeyim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)