geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın...
Printable View
geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın...
aga şu saat itibarı ile yapacağın tek bir şey var
lcd,laptop ve cep telefonun üzerine 1 bardak soğuk su iç :hehe:
Reis şunu söylemeyi unuttum geçtikleri koridorda arabanın anahtarı ruhsatı full depo yakıtı şirketin aıphone 3 bir blackberry cüzdanımda şirketin parası ve kredi kartlarım vardı ,şimdi ne kart kaldı nede şirketden para alıyorum iş yerinden çıkarken siyah beyaz ekranlı bir telefon kullanıyorum modelini bile bilmiyorum ben ciddi anlamda ucuz kurtulmuşum su değil içmedigim coca colayı bile içerim :)
Geçmiş olsun..Cana gelmesin diyelim.
geçmiş olsun..:(
Bizim kanunlarımız hakikatten çok saçma, neredeyse eline al eline bir buket çiçek öyle bekle dicekler :D
-Karşınızda eli silahlı biri varsa hedef gözetmeksizin ateş edebilirsin. (Bu durumda ceza alman kaçınılmaz fakat çok uzun yatmazsın) Bir de şöyle bir durum var, aynı hadise Amerika'da olsa gidip 2-3 saat ifade verirsin, evine dönersin. Ertesi gün ilk celsede beraatini alıp dosyayı kapatırsın :D
Hakimden hakime durum değişiklilik gösterebilir. 2-3 yıl önceydi galiba, İzmir'de bir şahıs bahçesine izinsiz giren ve kim o seslenişine yanıt vermeyen bir şahsı bacağından vurmuştu ve hiç ceza almamıştı :)
Arkası dönükken ateş edersen her halukarda suçlu hırsız değil ,sen olucaksındır canım ülkemde :)
Heh buldum :)
m.milliyet.com.tr
çok gecms olsun cana gelecegine mala gelsin :/
abi öldürücen gömücen.. o zaman arkası dönüktü elinde bişe gördüm anlatma derdide yok :D
Abimin arkadaşı anlatmıştı , aklıma geldikçe gülerim.
Seneler önce memleketten bir sürü akrabaları gelmiş ev tıklım tıklım , salonda koltukta yer yataklarında yatıyor millet.Daire 1.katta.Adam camdan giriyor salonun ortasına geldiğinde yerde yatanlardan birinin üstüne basıyor :D Sonrasını düşünün zaten
ahhaaha hırsızda bahtsızmış hakkaten :) acaba sırtını dön demişlermidir ahahaha
geçmiş olsun abim ya:(
Geçmiş Olsun...
Çok büyük geçmiş olsun çalınan herşey yerine bi şekilde gelir iyki canınıza bişi olmamış.Umarım en kısa zamanda yakalanırlar.
Göki sefaya sorarmısın cmts sabahı nerdeymiş şahidi varmı ? :D
Vay anasını sayın seyirciler harbiden fenaymış :D :D :D :D
Sağolasın selçuk :icon_tup:
Teşekkür ederim
Yok başkan bende nakit olmaz olsada en fazla 500 tl olur onun içinde 2000 tl lik kasa almak pek mantıklı olmaz değilmi :)
Evet haklısın canlarımıza yada başımıza kötü bir olay gelmediği için şükrediyorum .
KAPILARINIZI KONTROL EDİN :)
:) Bence işlerine gelmiyor yakalamak. Bizim arabamız çalındığında da emniyetin gerçekten öyle pek emniyetli bir yer olmadığını tekrardan anladım :) Bir tanıdık vasıtasıyla aracın ogs kayıtlarından adapazarı gişesinden geçtiğini söylüyoruz, adam bize neredeyse o zaman gidin yakalayın diyecek, ilgilenmeme, resmini getirin ihbar sayalım vs.
Ama şunu bilirim gbt yapmakta dünyanın en iyisidirler. Ya da orta ve alt sınıf diye tabir edilen insanlarını olası suçlu olarak görmekte baya iyiler. ;)
hırsız girdi polis geldi baktı parmak izi aldı vs
giderlerken dedikleri şey
ee bişeyler atında buluruz
boyle bı ulke burası :)
geçmiş olsun yatak odasında biber gazı şart
evet biz bunu bundan yaklaşık 1 2 ay önce yaşadık etilere 2ncı kopruden gelıp baglandıgın yolda çevirme yapıyorlar bizde escaladedeyiz onumuzde şahin megane hyundai var adamları ındırmısler ustlerını arıolar stepnelerıne kadar cıkartmıs arıyorlar belli ki ihbar var bize gelip iyi günler beyfendi evraklarınız goreyım tamam teşekkürler iyi günler dilerim :)) belki ben katilim yanımda ki arkadaş intihar bombacısı bizi niye aramıosunn ee statü farkı bu kafada polisler oldukca bu ülkede hiç bir suç cezasını bulmaz
Sadece polis le değil ama ( örnek şirket aracı renault ile gidiyoruz güvenlikler bagajı kontrol ediyorlar diger araç yeni kasa e250 ne soru soran var nede başka birşey içeri girerken önlerini bile kapatıyorlar halbuki 2 gün önce bagajı kontrol etmişlerdi :) statükocular heryerde :) :D
geçmiş olsun. imei numarası işini gsm operatörünün müşteri hizmetlerine sorun. bence kayıtlı olarak tutuluyordur. Cep teelfonu çok para edecek bi telefonda değil, ya ne alırsam kardır şeklinde aldı yada v3 alacak müşterisi vardı ondan aldı.
Bir arkadaşımıza araba bakmak için bağdat caddesine gittik, arkadaşın lanceriyle efendi şekilde sağ şeritten gidiyoruz hızımı 70 var ya da daha yavaşız, polis yanaştı sağa çek dedi. Ondan sonra yine kokuşmuş yalanları, prosedür bu vs. ben de bunu deyince o prosedürü herkese uygulasanız daha mutlu olacağız dedim. Umursamaz bir tavırla yani? dedi, dedim herhangi bir şüpheli hareket ya da trafiği tehlikeye atacak bir durum yapmadan kurallara uyarak seyrediyoruz, bizi çevirik gbt yapıyorsunuz, meşgul ediyorsunuz vs. vs. anlattım, fakat ne hikmetse bu tedbirli davranışlarınız belli görünümdeki araçları kapsıyor vs. gıkları çıkmıyor yine o iplemez tavırları üstünde, zaten hepsi de ayrı bir havalı. :beuj:
Çok geçmiş olsun!!Adam yakalansa nolcak Türkiyede cezası yokki...Sonra cezasını millet verince hemen içeri almayı bilirler...
Geçmiş olsun kardeşim yinede uyanıpta karşılaşmadığınız için şükredin.Vursan suçlusun,yaralasan suçlusun,kaçarken balkondan düşse yine suçlusun çünkü sen namuslu bir vatandaşsın..!Yasalar bizim için değilde sanki onlar için var adeta...
Geçmiş olsun abi.
Adalete sövmekde suç :(
Sagolasın
sagolasın onurum :(
Evet yine bir cuma gecesi yine bir hırsızlık olayı dün gecede kardeşimin 206 Quik arabasının sanroof unu çalmışlar ,elinde olan yada sanroof için yardımcı olabilecek biri varmı ?
Acill Acill Acillll
cok gecmiş olsun