User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
109 sonuçtan 96 ile 109 arası

Konu: Evim soyuldu varmı yardım edebilecek biri ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi öldürücen gömücen.. o zaman arkası dönüktü elinde bişe gördüm anlatma derdide yok
    Göki sefaya sorarmısın cmts sabahı nerdeymiş şahidi varmı ?
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abimin arkadaşı anlatmıştı , aklıma geldikçe gülerim.

Seneler önce memleketten bir sürü akrabaları gelmiş ev tıklım tıklım , salonda koltukta yer yataklarında yatıyor millet.Daire 1.katta.Adam camdan giriyor salonun ortasına geldiğinde yerde yatanlardan birinin üstüne basıyor Sonrasını düşünün zaten
    Vay anasını sayın seyirciler harbiden fenaymış
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun abim ya
    Sağolasın selçuk
    Alıntı pegeout 106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş Olsun...
    Teşekkür ederim
    Alıntı coderz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tv leptop tel dışında başka bişe çalındımı? ben evime gömmeli kasa yaptırdım duvara gömmeli ziynet nakit yuklu değerli eşyaları oraya koyuyorum tavsiye ederim 2 milyara aldım 2 anahtar kilit şifreli ve parmak izi okuyuculu ne alıp çalabilir ne de kasayı açabilir tavsiye ederim geçmiş olsn tekrardan
    Yok başkan bende nakit olmaz olsada en fazla 500 tl olur onun içinde 2000 tl lik kasa almak pek mantıklı olmaz değilmi
    Alıntı otto985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok büyük geçmiş olsun çalınan herşey yerine bi şekilde gelir iyki canınıza bişi olmamış.Umarım en kısa zamanda yakalanırlar.
    Evet haklısın canlarımıza yada başımıza kötü bir olay gelmediği için şükrediyorum .

KAPILARINIZI KONTROL EDİN
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence işlerine gelmiyor yakalamak. Bizim arabamız çalındığında da emniyetin gerçekten öyle pek emniyetli bir yer olmadığını tekrardan anladım Bir tanıdık vasıtasıyla aracın ogs kayıtlarından adapazarı gişesinden geçtiğini söylüyoruz, adam bize neredeyse o zaman gidin yakalayın diyecek, ilgilenmeme, resmini getirin ihbar sayalım vs.

Ama şunu bilirim gbt yapmakta dünyanın en iyisidirler. Ya da orta ve alt sınıf diye tabir edilen insanlarını olası suçlu olarak görmekte baya iyiler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence işlerine gelmiyor yakalamak. Bizim arabamız çalındığında da emniyetin gerçekten öyle pek emniyetli bir yer olmadığını tekrardan anladım Bir tanıdık vasıtasıyla aracın ogs kayıtlarından adapazarı gişesinden geçtiğini söylüyoruz, adam bize neredeyse o zaman gidin yakalayın diyecek, ilgilenmeme, resmini getirin ihbar sayalım vs.

Ama şunu bilirim gbt yapmakta dünyanın en iyisidirler. Ya da orta ve alt sınıf diye tabir edilen insanlarını olası suçlu olarak görmekte baya iyiler.
    nokta
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hırsız girdi polis geldi baktı parmak izi aldı vs

giderlerken dedikleri şey

ee bişeyler atında buluruz

boyle bı ulke burası

İlker G.

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun yatak odasında biber gazı şart
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

evet biz bunu bundan yaklaşık 1 2 ay önce yaşadık etilere 2ncı kopruden gelıp baglandıgın yolda çevirme yapıyorlar bizde escaladedeyiz onumuzde şahin megane hyundai var adamları ındırmısler ustlerını arıolar stepnelerıne kadar cıkartmıs arıyorlar belli ki ihbar var bize gelip iyi günler beyfendi evraklarınız goreyım tamam teşekkürler iyi günler dilerim ) belki ben katilim yanımda ki arkadaş intihar bombacısı bizi niye aramıosunn ee statü farkı bu kafada polisler oldukca bu ülkede hiç bir suç cezasını bulmaz
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetuygur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet biz bunu bundan yaklaşık 1 2 ay önce yaşadık etilere 2ncı kopruden gelıp baglandıgın yolda çevirme yapıyorlar bizde escaladedeyiz onumuzde şahin megane hyundai var adamları ındırmısler ustlerını arıolar stepnelerıne kadar cıkartmıs arıyorlar belli ki ihbar var bize gelip iyi günler beyfendi evraklarınız goreyım tamam teşekkürler iyi günler dilerim ) belki ben katilim yanımda ki arkadaş intihar bombacısı bizi niye aramıosunn ee statü farkı bu kafada polisler oldukca bu ülkede hiç bir suç cezasını bulmaz
    Sadece polis le değil ama ( örnek şirket aracı renault ile gidiyoruz güvenlikler bagajı kontrol ediyorlar diger araç yeni kasa e250 ne soru soran var nede başka birşey içeri girerken önlerini bile kapatıyorlar halbuki 2 gün önce bagajı kontrol etmişlerdi statükocular heryerde
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun. imei numarası işini gsm operatörünün müşteri hizmetlerine sorun. bence kayıtlı olarak tutuluyordur. Cep teelfonu çok para edecek bi telefonda değil, ya ne alırsam kardır şeklinde aldı yada v3 alacak müşterisi vardı ondan aldı.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetuygur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bir arkadaşımıza araba bakmak için bağdat caddesine gittik, arkadaşın lanceriyle efendi şekilde sağ şeritten gidiyoruz hızımı 70 var ya da daha yavaşız, polis yanaştı sağa çek dedi. Ondan sonra yine kokuşmuş yalanları, prosedür bu vs. ben de bunu deyince o prosedürü herkese uygulasanız daha mutlu olacağız dedim. Umursamaz bir tavırla yani? dedi, dedim herhangi bir şüpheli hareket ya da trafiği tehlikeye atacak bir durum yapmadan kurallara uyarak seyrediyoruz, bizi çevirik gbt yapıyorsunuz, meşgul ediyorsunuz vs. vs. anlattım, fakat ne hikmetse bu tedbirli davranışlarınız belli görünümdeki araçları kapsıyor vs. gıkları çıkmıyor yine o iplemez tavırları üstünde, zaten hepsi de ayrı bir havalı.

yasinipek79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun!!Adam yakalansa nolcak Türkiyede cezası yokki...Sonra cezasını millet verince hemen içeri almayı bilirler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kardeşim yinede uyanıpta karşılaşmadığınız için şükredin.Vursan suçlusun,yaralasan suçlusun,kaçarken balkondan düşse yine suçlusun çünkü sen namuslu bir vatandaşsın..!Yasalar bizim için değilde sanki onlar için var adeta...

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Geçmiş olsun abi.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasinipek79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun!!Adam yakalansa nolcak Türkiyede cezası yokki...Sonra cezasını millet verince hemen içeri almayı bilirler...
    Adalete sövmekde suç
    Alıntı pasa61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun kardeşim yinede uyanıpta karşılaşmadığınız için şükredin.Vursan suçlusun,yaralasan suçlusun,kaçarken balkondan düşse yine suçlusun çünkü sen namuslu bir vatandaşsın..!Yasalar bizim için değilde sanki onlar için var adeta...
    Sagolasın
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun abi.
    sagolasın onurum

Evet yine bir cuma gecesi yine bir hırsızlık olayı dün gecede kardeşimin 206 Quik arabasının sanroof unu çalmışlar ,elinde olan yada sanroof için yardımcı olabilecek biri varmı ?
    Acill Acill Acillll
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok gecmiş olsun
    -SESA-

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)