tebrikler
bu yorumu yazan 100. kişisin
bu ferrariyle 1gün gönlünce dolaşma hakkı kazandın
Printable View
ama işte olan bana oldu binemeyecem yine ferrariye off be artık norveçte rs6 ma binerim :D hehhehe
sana katılıorum orjınalınde ole deıl .
hatta araba sankı sagdan ve onden 1kez kaza gecırmıs artı olarak uzlar otada toplanmıs ankarada snr 1 ay snr tekrar alttan onden kaza yapmıs.tahmınende pertken satmıslardır bunu 38 mılyar fln eder bnce.plakasıda yakın zamanda degısmı ssanırım.:icon_tup:
oha diyorum bu siteye saka gibi :D
tramer yakında bizim siteden bilgi araklar:D
vay be site çalışıyor yahu :D
:D böyle bir site yok.. helal olsun :D
Alanyada hiç görmedim desem yalan olmaz, lise arkadaşımın abisi ilandaki isim.telefon numarasında belirtilen isim olan Ata ise Ata Çağırıcı Otomotiv Alanya | Otomotiv Sanayi, Oto Kurtarma Çekici Servisleri in sahibi Ali Ata isimli kişinin. Eğer araç onun aracı ise kazalı aldı topladı diye duymuştum (günahını almayalım) ve diri durmuyordu hiçte.. TransAm i 2004 te eski evimizin ordaki döner kavşakta pert etmişti :)
Yok yok böyle site yok.Siz bunları aranızda anlaşıp yazıyonuz :D
Ben de mahalleden araba sorgulatayım bari :)
Ucuza ferrari lambo olmaz olandanda bi cacik olmaz ....
TL ye bağlayın bence buişi 58.000 TL :)
Vallahi Hocam araç hakkında pek bir bilgim olmasada bu araç uzun zamandır antalyada sanayideydi 2-3 kere toplandı büyük ihtimal orda çalıştığım dönemde görmüştüm brandalı felan duruyodu sanayide iyice bir araştırın bence bu arabayı uzun zamandırda satılık 2-3 senesi var
Alanyada kirada bi f355 vardı rezalet bi araç diye biliyorum onuda bi araştır istersen
sitede kayip insan bulundugundan beri pek sasirmiyorum..