bombalayıp gönderirler![]()
BU paraya meguıarstede detaylı yıkama adı altında aynı işlemleri belki daha iyi şekilde yaptırabilirsiniz benım her yıkamada yaptırdığım gibi![]()
buna benzer bı kampanyadan gecen ay aldık ıkıtellıdekı deposite alısverıs merkezi altındaki firmanın ilanıydıaynı seydi bahsedilen .. aman diyorum sakın
![]()
cunku arabyı sadece detaylı yıkayıp gerı verdıler3 saatte hemde
verdıgımız arac 93 R19 du ve motoru yıkayamayız abı bu araba eskı dedıler
dısınıda yalandan sungerle bı cıla surmusler oda hare hare bellı oluyki araç beyaz renk , gerisini siz düşünündedık bumu parlatma cıla dedıgınız evet abı jant lastıge bak nasıl parlıyo, dedim dun ıkısıde sıfır takıldı ondan olmasın
adam kaldı
zaten ben meguiarste normal yıkamaya 20 tl verıyorum ve en az 2 saat suruyobence dıkkat edılmelı bır kez daha düşünülmeli bu kampanya için ....
havalar düzelsinde ankarada bi cila buluşması filan bişeyler yapalım gelsin herkes beraber yapalım alalım malzemesını bezını ne gerekıyosa hem sohbet gırgır samata yaparız tanışmış kaynaşmış oluruz.
bu organizasyonu düzenleyebilecek birileri vardır illaki... mekan olarakta okul bahçesi pazar yeri gibi yerleri kullanabiliriz veya kapalı bir otopark...
Zaten burası hakkında çok şikayet var.Benim kuzenimde arabasına film çektirmek için telefonda fiyatta anlaştı.Fakat oraya gittiğinde farklı fiyat tarifesi uygulamaya çalıştılar..Anlayacağınız sağlam bir yer değil bence...
evet özgürbizim gökhan aldı orjinal R19 - 16s
valla çok güzel bende bayılıyorum
Bahçelievlerde oda ERAD ın ıkı alt sokağı
sefa bahsetmişti arabadan süper valla
orda oturuyomuş demek,her zaman görmediğim içni heralde arkadaşına falan geliyor bu tarafa diye düşündüm
normal araba yıkıcaklar 49 tl o laf kalabalıgı sadece![]()
www.honda-tech.com