sokaklar dolu![]()
Goki cok kırma bisey çıkmazsa eğer benzerse yani eğer istediğim kediye yolla bı tane bana yasokakta falan cok biliom ama exotic cok başka bı kedi orjinal garfield namussuz
![]()
Mümkünse sokaktan bir yavru al derim. Sokağında tehlikesi var tabi mesela benim tosunnu sokaktan aldık tamamen gri ufacık bişeydi bu cok büyümez dedik dana gibi oldu. Koltuklara sığmıyor
sokaklar sahipsiz kedi dolu yazik gunah evsizler olecekleredebiyatina girmeni tavsiye ederim ya vazgecilir yada bi sokak kedisi edinilir.
sokak kedisi diyosunuzda, sokakda nerde yavru var ? büyüklerde kaçıyor %95, 2 adım yaklaşamıyorsun yanlarına..
şöyle bişi güzel olur =)
Walla bence en mantıklısı sokak kedisi sahipsiz yavru bulursan onlar çok akıllı oluyorlar. Ancak doğaları gereği azıcık yırtıcı yanları var. Bizim arkadaşın evinde vardı balkonda kuş avlıyordu hayvanat
Ama sokak kedisi istemem veya bulamam dersen bak bu da bizim hanımın prensesi. 2 sene ısrar etti en sonunda ya kediyi alırsın ya da ben anamın evine gidiyorum diyince seve seve gittim bu sıpayı aldım ama inanılmaz memnunuz. Harika birşey. Fiyatı da 200 TL. İstersen aynısından sana da bulurum
![]()
ahaha alırsın bora abi laf dinliceksin =)
sana gelsin
![]()
Bora abi bu kedi yavru olarak 200 tl dimi ? Küçük bir yavru istiyoruz çünkü bide dana kadar olmasın istiyoruz![]()
yavruyken mamasına süt katarsan büyüyünce koyun gibi tüylü oluyor, ve haliyle dana gibi duruyor, bebin şapşalın mamasına süt fazla koymadım tüyleri normal seviyede gayet memnunuz
http://www.facebook.com/photo.php?pi...d&id=687584347
bulabilirseniz sibirya kedisi tavsiye edebilirim
ben uzun sure ankara kedisi baktım peşinden sibirya kedisi aldım fakat kardeşime alerji yaptığından bir tanıdığıma vermek zorunda kaldım inanılmaz sakin akıllı bi kedi
benim serseriden bi goruntu![]()
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)