kymco aglity 125 fiyatına göre çok çok güzel bir scooter.
kymco aglity 125 fiyatına göre çok çok güzel bir scooter.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Çin malı alana kadar da Honda Activa ya da Beat alınır.Paşa paşa binilir.2004 senesinde sıfır Activa aldık.Eşşek gibi de bindim afedersiniz;32.000 km'ye dayandı motor;buna rağmen yağ değişimi-hava filtre değişimi-buji değişiminden başka birşey yapmadık.Yağı da 6 sefer değiştirdim;hep 5.000'de bir olsun diye.Buji-filtre de 3 sefer değiştirdim..
Madem ucuz birşey aranıyor;ya çin malı ya bu sevdadan vazgeç yerine "Honda" almak en mantıklısı.Varsın 100'lük olsun;80 km/h'yi geçmesin..1.si inadına sorunsuz,2.si de oldukça ekonomik motorlar yakıt bakımından..
150 zat ın bakımlarını benm çalıştığım seviste biz yapacağız zaten benm isteğim 3-4 ay içerisinde sorun çıkarmayacak acemiliğim üzerimden atabilecek ucuz bir motor zaten yaza doğru ehliyetimide alacağım ondan sonra vitesli motor istiyorum uzun bi süre binmek için almayacağım yani. . burgman zaten hayalimdeki motor ama zevk işi o benm isteğim sadece ayağımı yerden kessin yeter 2 teker üzerinde hıza da merakım yokvakit ayırdığın için çok teşekkür edrm
![]()
bende asya 125t var cok memnunum
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür edrm sanırım 150 zat alacağım iş yerimin yakınlarında bi tanıdık vasıtasyla 1500 lira ya 150 zat buldum martın ilk haftasında belli olacak alıp almayacağım150 zat kullanıcıları olumlu olumsuz yaşadıkları sorunları yazarlarsa çok sevinirim
![]()
benzin borusu sureklı erıyor alınca kesınlıkle ılk ıs ona baktır
birde akü kontrolu bunlar olmazsa olmazları![]()
valla bende blmyrm ama indirebildiğim kadar indiricem abiama sen bana biraz bili verirsen motor hakkında sevinirm
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)