arkadaşlar hepinizin değerli bilgisi için teşekkür ederim araç sahibiyle görüşüldü bugün yetkili servise girecek isteğimiz şekilde çıkarsa Allahın izniyle aracı alacağız hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim konu kilitlene bilir ........
Printable View
arkadaşlar hepinizin değerli bilgisi için teşekkür ederim araç sahibiyle görüşüldü bugün yetkili servise girecek isteğimiz şekilde çıkarsa Allahın izniyle aracı alacağız hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim konu kilitlene bilir ........
Aracın şuanki sahibinin ismi Çağlar Akhisar mıdır... ?
Eğer öyle ise evet yanlışım var, Çağlar beyle görüşülmedi bu konu...
Ben yanlış hatırlamışım, Çağlar beyden özür dilerim...
Yanlız bu araç fabrikada tekrardan boyanmış, Bunu yakın bir abime mais deki bir yetkili tarafından söylenmiş...
Hatta araç zamanında maisten 27.000 TL ye alınmış...
Bunu aracın ilk sahibide kabul etmiş...
Bildiğim, duyduğum kadarıyla herhangi bir kazası yok, Boya ile ilgili durumu sorun etmezseniz bence alınabilecek bir RS...
bu aracın sahıbı paraya sıkısıcak satıcak bı arkadas boyle bı sey yazmıs hayatta ınanmam aracın denızlıden once kımde oldugunu bılıyorum araca *** atmıyorum eywallah spor araba alan adam gazlıycak ıllakı ama hanı bole esnaf esnaf ewınden ısıne ısınden evıne gıdıyo denıyo ya onu anlamıyorum her gun gazlıyorum dese ne olucak he bıde bı arkadasta yazmıs ıstanbuldayken rollerdeydı dıye haklı adam yazar tabı denızlıye gıdınce rolden cıkmıs ak kasık oluyo roll deyse rollde dragtaysa dragta ne war anlamadım kac tane aracımız rollde gorduler dıye sattık guzel yuruyosa bence daha cabuk satılır :D:D sercan sanada hayırlısı olsun kardesım suat abıyı alper abıyı aradıysan sana soylerler zaten herseyı fıyatı cok yuksek ama alındıgı paraları bılıyorum
zaten bizde istanbuldaki durumundan bahsetmiyoruz orda yasamadıgımız icin . kendi kendine Q7 falan bişiyler dedin ona acıklık getirdik her gün gazlanmıyor arkadasım yalanmı söylicez gazlanmayan araba icin. bende karsı deilim tabiki bu tarz araba alıosan sıkıcaksın. apaci gibi her yerde sacma sapan sürekli redline gazlamadıktan sonra sorun yoktur benim icin. anlatmak istedğin nedir onu anlıyamadım alındıgı parayı biliyormusun tebrik ederim büyüksün bu arada aldıgı fiyata satılcak die bi kural mı var ?
Şimdi yazıyosun yazıyosun sonuna da alındıgı fiyatı biliyorum yazıyorsun.. Sen şimdi alabiliyo musun o fiyata Pertini ?
Sonra zaten burada sorgulanan aracın durumu kondüsyonu ve geçmişi fiyatı ne bizi nede seni alakadar eder. Çünkü bu konu alıcı ve satıcı arasında konuşulur anlaşılır yada anlaşılmaz..
Şimdi ben orjınal çiçek gibi 106 alsam 8lıraya , yarın 15e istesem kimse almayacak mı ben 8e aldım diye ? Ki zaten ben bu işin ticaretini alım-satımını yapıyorum:) O nedenle Basit ve gereksiz konuşuyorsun..
Genclik Benn Geldiimmm..Araç Hakkında Size Bilgi Vereyim..ÖN sağ Camurluk Belki Boyanmış OLabilir diyolar bunu 50 usta baktı 50 side aynı seyi söyledi OLABİLİR BELKİ...Arka Bagaj Bazısı Boyalı diyor bazısı değişmiş Kimse Net bişi diyemiyor..HA BAGAJ BOYALI OLMuŞ HA OLMAMIŞ NE FARK EDER?? ayriyettende Araç CRM PRFRMNCE IN aracı sayılır hala(Ali Alper Özüçer-Suat Pehlivan-Eyup Halis ve Ben:)..Sunuda Belirtiyim Ben aracı Hep Son Anda Satmaktan Vaz Gectim..Bugun Telefonla Görüşmekten Sıkıldım artık..Arayanlarada aynen sunu söyluyorum son anda vaz gecebilirim haberin olsun diye belirtiyorum cünkü aracdan cok cok memnunum..Baska Bir Projem Var Ama hala Net bir karar alamadım..Forumda bana destek veren kardeşlerime sonsuz Tesekkürler..(Taner bey-Tayfun Tuna-Ümit Diğer İSİMLERİNİ bİLMEDİKLERİM cok Tesekkürler..
DİPnot:Kulaktan kulağa yayılan Bilgilerle İlerseydim Simdi Bu Durumda OLMAZDIM::/
Görmeden Duyduğun Seylere Asla İnanma
Ç.AKHİSAR
Benim için özel bir araba , yıllardır takip ediyorum ,denizli ye gittikten sonra çok daha iyi görünüyor.... Farklı , eksik , kısmen doğru bilgiler var araçla ilgili , ilk sahibinin neden ucuza aldığını , neden 2007 trafik çıkışlı olduğunu , kaça alındığını , sanırım benden daha iyi bilecek biri yoktur.. Araba çekici üzerinde 2007 yılında İzmit Ernaz Plaza ya geldi , aynı şartlarla Megane II RS seçeneği aniden çıkınca terciğimi o yönde kullandım...
Aracın sahibini yada almak isteyen arkadaşı tanımıyorum..Sıfır alınırkenki durumu ile ilgili bağzı bilgiler olduğundan yazma ihtiyacı duydum , almayı düşünen arkadaş kaçırmasın bence..
kimse kimsenin arabasına fiyat konusunda yorum yapmamalı bence çok yanlış bi durum.mal adamın kardeşim 30 ister 50 ister kimseyi bağlamaz bütçesi yeten içine sinerse alır ,uzanamayanda mındar bu der :) fiyata çok diyenlerde 300 bindeki 15 yaşındaki arabalara 20-22 veriyorlar bunu aklım almıyor :)
Çok güzel araba gerçekten maşallah rengiyle özellikle..Fiyatta çok makul..
Forged kol ve 13.1.1 sıkıştırma wössner piston seti -- 530 Pound
286-280 Egzantrik -- 500 Pound
Forged kolları destekleyen yatak -- 100 Pound civarı olması lazım
İşçilik 700 TL
Toplamda 3500 TL civarı eder. Bu setupla ufak tefek egzozdu gaz kelebeği genişletmeydi iyi bir CAI di derken 182 lik RS te 220hp olman içten bile değil. İstersen pistonu kolu sonra takarsın ve sadece egzantrikli o halinle bile 200hp üstüne rahat çıkarsın.
Sonra da yavaş yavaş custom yazılımla destekler 8-10 hp civarı da oradan alırsın. Sence bu güçlerde bir RS için çok mu 3 milyar para?
Eğer bir, arabayı değerinden aşağıya alıyorsan, illa aldığı fiyata ya da yakını bir fiyata mı satması gerekiyor? İlan sahibi ederini yazmış, fazla gelirse satamaz, ederiyse satılır.