valla focusum var hıc bır modıfıye yok uzerınde bu yaz allah kısmet ederse cıvıc si alma durumum var alırsam ılerdede bı turbo taksam sıkılana kadarda bınerım:)
Printable View
valla focusum var hıc bır modıfıye yok uzerınde bu yaz allah kısmet ederse cıvıc si alma durumum var alırsam ılerdede bı turbo taksam sıkılana kadarda bınerım:)
vts in yanına beyaz 997 gt2 istiorm
kısmet :hahaha:
Bu mesajı yazalı baya oldu. Son durum Quiki söktüm. Kapıdan girdiler o hali ile sattım dahada sökerek. Kaskodan para hala gelmedi ama RC aldım :) MCS ve Type-R almadığıma sevindim gerçi ama hala daha s2000 istiyorum. Ama 24 mayısta nişanlandım evliliğe bi adım daha attım. O yüzden s2000 hayal :)
var bi tane mazda 6.26 onunla uğraşıyorm yasımın doldurmamada kaldı 37 gün buqunde gitti de kaldı 36 :) bu demekkı mazdanında gitmesne kalmıs 36 qün :) acıkcası ne alcağıma hala karar veremedım aklımda ise 106 gtı , honda civic 1.4 ve bitane honda si vede tabiki clio sport bu 4 aracdan birini almak istiyorum çünkü benim ilk aracım olcaklar vede kısmet olurda o gunlerı görürsem gırtlakta dolu olcaklar :icon_tup:
:) bende puntoyu satabılırsem ( kı halı hazırda suanda satılık) eskısı(clıo rs) gıbı hızlı bı arac almayı dsunuyorum:) vtec, 206 rc de olabılır:) gercı gonulde yatan typer ama :) kısmet...
satma işi olmazda bi s13 gelebilir :D
arabam yok..ariyorum:D
407,opel vectra 2.2cdti gts,mondeo...
n čikarsa bahtimiza spec :D
s2k alicam... bakalim ne zaman alinti yaparim bu mesaji :)
E46 Compact 318 bulabilsem :)
aracımı satmadan bi e30 bmw istiyorum kendi kendimi gazlayıp duruyorum ve etkili olmaya başladı, sanırım çok yakında alcam..:D borbet jantlarıyla yerlerde gezmek :)
3o7'm satılık..Alan olursa bi 2o6 GTI düşünüyorum:icon_tup:
2002sti var araçımı satmam ama yanına 116bmw beyaz alabilirim konfor şart arada :)
oda varr hallederizzz ltd.şti.325i :) erayyumsel@hot....
e30 325 gider ha:) yuklencek bide motoruna tamamdır;)
bende 1 seneye kadar gtc turbo yada para yeterse opc dusunuyorum.. onada yuklencez tabi hedefler belli..
civic si var satarsam vti icin satarım..!