ariel atom ;)
Printable View
1998 civic 1.6 mı satıp 2004 3.18 almaya karar verdim
bende suan 3 plan var 1. si babamın aracı ford connecti satıp transporter veya caravella almak
2.si amcamın oğlunun cok az kullandığı tertemiz sahin i satıp ortaklasa grande punto 1.3 multijet almak
3. su kendi cabalarımla siyah e30 coupe 3.23 veya 3.25 almak
en cok istediğim 3.su ama 2.si olacak gibi duruor ????
ılk olarak corsa ıle basladımmm cooper s aldım sonra s2000 aldım smdı de porsche carrera ıstıyommm ama sadece ıstıyomm
s2000 den memnunum ama degiştirmem gerekirse tercihimi Bmw M3 den yana kullanırdım.
araba degıstırme konusunda benım fıkrım sorulmaz saglıklı bı yardım alamıycagnız kanısındayım :)
bende sasırdım....
genelde istediim olmuyo araba konusunda herşey max 24 saatte belli oluyo.s2000 ararken akşam bi arkadaşım kafama girdi sabah 11.45de Rx8im wardı.Önce cooperS istiyodum ertesi günde 3.20dm olmuştu=)2.gün önce fx45 aklıma girdi dün evo9 bugün m3....Özetle kısmet diorum artık
200sx,honda hrv,200sx'ten sora ya impreza yada önden çeken güçlü bişe istiyorum
başkada bilmiorum :)
96 model şahinim var hala kullanıyorum kendisini; sıfır almıştım...
satmayıp onun yanına güncel bişe almak istiyorum ama kararsızlıklardan kararsızlık begeniyorum :)
2*polom var biri DİZEL birindede LütfenPeşimdenGel var.dizeli satıp üstüne para koyup askerden sonra typeR istiyorum.Allah izin verirse.
Arabam yok. Allah izin verirse seneye vti ile başlamak istiyorum.:)
1.4is mi sattım vti alacam hatta arıorum:D
hyundai coupe var
yenı honda cıvıc yada bmw 320 ci yadaaaa mini s dusunuyorum : )
sirocco yada golf VI yada A3 isterim.kısmet.
TypeR veya VTI istiyorum. Olcak mı bakalım kısmet:)