Önden ok gibi arkadan b.k gibi
bende söyle bişey duydum arkadaşlar 50 tl ile 100 tl arası olan borclar sıfırlarnımuş diye duydum![]()
arkadaşımın 5 bin tl olan ana para vergi borcu vardı. bunu 2009 da 18 milyar yaptılar 18 taksite bağladı 10 milyarını ödedi ama işten kovulduğu için kalanını ödeyemedi.
şimdi bu arkadaş ne yapacak bu arkadaşıma nasıl bir faydası olacak? acilen merak ediyor bilen varsa please![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bence öyle düşünme. bak benim bahsettiğim arkadaş gibi başına bu olay gelenler çok var. 18 yaşındayken teyzesi imza attırıyor bu salakda bilmiyor neye imza attığını üzerine vergi levhası acıp devlete borc takıyorlar çocuğun hiç bişeyden haberi yok.
26 yaşına geldiğinde ne mahkemeler kurtarabildi ne başka bişi. 5 milyarlık borcu 18 milyar yapmışlar. bu kadarda tefecilik olmamalı.
10 milyarını zar zor ödedi hatta ben ödedim eleman lazım olmadığı halde 10 ay çalıştırdım sonra ben iş yerimi kapatınca kalanını ödeyemedi adam.
kalan 8 milyar tekrar faiz işlemeye başladı hayatı kaydı yani sokakda yürümeye cekiniyor parasıda yok napsın şimdi başına gelenlerden.
bunun gibi çok olay ve gerçekten batıp ödeyemeyen cok insan var. hiç tahsil edilememesinden iyidir gibi geliyor bana. neyse şükür ki benim hiç borcum yok zaten.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
arkadaşlar,
Öğrenim Kredisi AFFI için merak ettikleriniz için:
Öğrenim Kredisi Faiz Affı (En Güncel Haber) | www.Egitimciyiz.Com
bu arada kanun RESMİ GAZETE'de yayımlandı ve BAŞVURU SÜRESİ de başladı...
2 ay içinde borcunuzla ilgili makamları arayarak ve başvurarak işlemlerinizi başlatabilirsiniz...
Loading...
Serefsizlikten baska birsey degil.
Gariban vatandas yemesin icmesin vergisini ödesin, vergi kacıranlara bi indirim bi af oh ne güzel dünya.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)