ozaman aşırı mantıklı bi araç hali alır bu dediklerinizle gerekirse 2 yazılım yapılıp cadde kullanımı az dumanlı ekonomik race modu bol duman bol güç ...
Printable View
Evet öyle ama bulmak lazım önce :) tüm Türkiye'de toplam 2 tane temiz ibiza var :) biri bende biri Bekir pasaoglunda :):)
:)) sizin aracta satılıktı sanıyorum_?
Evet aracım satılık :)
Cupranin koltukları kırmızı dikisli vites topuzunda r logosu var direksiyonu kırmızı dikisli.. Onun dısında orjinalde 17 inç jantlarla geliyor cupralar.. Motordada emme manifoldu yazılım ve hava filtresi farkı var..Cupra sanziman oranları daha kisa stock halde daha seri.. Ama aynı sekilde yuklenince pd130 cupradan daha hızlı.. Trde temiz pert kaydı vs falan olmayan 2 Cupra var onlarda 35-40 arası bir rakam istiyorlar :) arada yaklaşık 10000 tl fark var yani :) para harcanacaksa pd130 cok daha mantıklı ;)
Ankara'daki sport U bilmiyorum :) intercooler yazmayı unuttum caktirma :):) turbo aynı ;)
izmirdede var temiz siyah
İzmir'deki Cupra degilmi ? Ankaradada siyah Cup'ta var.. İzmir'deki 39 gibi bir rakam istemiyormu ? :)
Sunrooflu ve deri döşemeli olan araç mı peki ?
ya baya var aslında da goremıyoruz ya pıaysada.
Tahmin ettigim arabaysa koltukların yan desteklerinde bordo deri vardi ayda bir farklı kişilerce ilanı açılıyordu :) sunrooflu 2 tane var benim bildigim.. İkiside siyah.. Biri siyah deri döşemeli 2003 model fuar için gelen arac.. Digeri de sunrooflu 2005 model siyah.. Ve temiz olduğunu hiç sanmıyorum :)
Peki madem kazasiz belasiz :)
bu arada pd130 da 1749va var pd160 ta 1749vb var turboları farklı biraz
2007 var bendede..cok güzel bi arac cupra almanızı tavsiye ederimm