ne gereksız muhabbet bunlar adamın nakıtı cıkısmamıs yapamamıs demekkı alay edılcek bsy yok bence.ne kadar ekmek o kadar kofte
Can kardesim ben arabayı aldığımdan beri yaptıklarım ortada.. Arabanın ilk haliyle son halı arasındaki fark ortada.. Arabamın temizliği ortada.. Ne kadar fazla yarış yaptığımı ve geçsem de gecilsem de video koyuyorum arabamın nasıl gittiği ortadahiç bir yorumu bi tarafıma sallamıyorum
kendini avutsun isteyen.. Bu araba konusunda bende daha cok bilgi sahibi bir insan varsa o da Mehmet gazihan Erhan Bekir pasaoglu gibi adamlardir.. Benim araştırdığımı bildigimi bana bu kadar soru soran insan iyi bilir zaten
daha önce bir munasebetsiz arkadas para olayını koydu ortaya got ettim kaldı.. Bir kere daha bana bu para mevzusuyla alakalı gevezelik yapan olmasın demiştim.. Ben günde 10 saat koşturuyorum, benim babamin götunden ter akıyor 3 kuruş fazla kazanim de cocuklarıma bisey birakim diye.. Ama kendini sempatik sanan bazı kisiler saka yaptıklarına inandirmislar kendilerini
parasi cok olanın değil bilgisi cok olanın arabası yuricek bunu herkes gorecek.. Adanada ben dahil 5 tane güçlü kuvvetli dizel var.. Delikanlı olan parasi olan benden daha iyi yapsın arabasını da beni geçsin o zaman.. Yasin yaptı beni gecti ayağına kesesine saglık.. İcraatı olmayan adamla isim yok.. Buraya istediği kadar yazsın herkes sorun yok.. Su sitede 100 tane dizel videosu varsa 85 tanesi bana ait.. Bunları izleyipte beni takdir eden insanlar varsa demekki ben bişeyleri iyi yapıyorum
![]()
Tekrar söylüyorum Mehmet gazihan Bekir pasaoglu veya ankaralı Erhan gibi elinde imkan olan ustalar dısında bu arabayı benden daha iyi tanıyan bir adam varsa ben bir kelime daha etmicem![]()
Dou bugüne kadar kimse senin parana, yarışına, Ibiza 'na, Toyota 'na en ufak bir laf söylemedi.
Sense Emrah 'la Yasin yarıştıktan sonra facebook 'a olur olmaz şeyler yazdın. Daha sonra Mehmet Gazihan 'ın Adana Bayisi hakkında bir şeyler yazdın. O da yetmedi şimdi tutmuş TR 'de 2 tane temiz Ibiza var diyorsun. Ne oluyorsa senin bu sivri dilliliğin yüzünden oluyor. Ayıp değil mi hepimiz aynı şehirde yaşıyoruz. Aynı mekanlara gidiyoruz.
İcraat dediğin sadece yarışmakla mı oluyor? Ben bu arabayı alarak en büyük icraatlarımdan birini yaptım. Kimseyle de yarışmak zorunda değilim. Kimse keyfimin kahyası değil.
ben icraat yazmayim o zaman gerek yokbilen biliyor zaten bilmeyenin de bilmesine gerek yok demektir
![]()
bunlarda mazot pompası yok enjektorde direk diye duymuştum nekadar doğru bilmiyorum tabi..
daha once dizel meganım vardı onun hakkında turbo kodu motor kodu vs herşeyi bulmuştum yabancı bi siteden fakat bu aracımınkini bulamıyorum aynı siteleride kaybettim bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim turbo kodu motor kodu bu gibi şeyler![]()
Sevmediğim adamlar sevmediğim tarzda yorumlar yapınca garip seyler yapasim geliyorda neyse susuyorum artıkkendi kumlarında oynasınlar
Passatlarda da sanırım pd130 diye gecen motor mevcut asz motor olarak adlandırılıyor bunlar.. Tam olarak kodunu bende bilmiyorum.. Turbo gt1749va![]()
ee 110luktada 130luktada 140 lıktada aynı turbo varmışadamın biri turbo değişmiş bunun dedi bı sıkıntısı yok aracında turbo değişebilir normaldir ama orjınal değl dedi bende yukarıdan üstünü okuyamıyorum biraz görünüyor garret falanda yazmıyor gorunen yerde içimde kaldı niye başka turbo taksınlarki :S
http://www.turbobygarrett.com/turbob...ts/VW_19.html#
bu yani![]()
bu hafta ögrenırım ıns zaten bi xenonumda patladı beyni ole bi yere soktukki triger degısırken tampona gomme oldu tampon ınmesı lazım onun ıcınde degmez tek sis yanaro ara turbocuya ugrayıp abi bi bakıver neymiş diyim nasılsa muhabbetımız var yurugit demez
![]()
Facebookta bi resim vRdi abazanin biri yazmisti kiza bisiler senin soyleyis tabirinde onu hatirlatti bana ezici bir yaklasim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)