User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
89 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: FR dizel cupra

F.TimuR
    Misafir
    Alıntı dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turbom büyük olupta bir defa bile birini geçmemekten iyidir en azından hazır araba aliptA kendi eserin gibi davranma icraat yap görürsün neyin ne olacağını yapabileceklerinin en iyisini yap hodri meydan
    Çekemiyorsan elemanları gönderim anten taksınlar dou Hemde çift çanak
    Hazır araba dediğini bir aralar kendi arabanı satıp almayı düşünüyordun. Gerçi senin düşünmediğin bir düşünce henüz düşünülmedi
    Tekerim sana dönmez 200 le giderken önüme kırarsın

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he oldu sen cok mutlu ol böyle böyle kalmaya devam et başarılaaaarrrrrr

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne gereksız muhabbet bunlar adamın nakıtı cıkısmamıs yapamamıs demekkı alay edılcek bsy yok bence.ne kadar ekmek o kadar kofte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can kardesim ben arabayı aldığımdan beri yaptıklarım ortada.. Arabanın ilk haliyle son halı arasındaki fark ortada.. Arabamın temizliği ortada.. Ne kadar fazla yarış yaptığımı ve geçsem de gecilsem de video koyuyorum arabamın nasıl gittiği ortada hiç bir yorumu bi tarafıma sallamıyorum kendini avutsun isteyen.. Bu araba konusunda bende daha cok bilgi sahibi bir insan varsa o da Mehmet gazihan Erhan Bekir pasaoglu gibi adamlardir.. Benim araştırdığımı bildigimi bana bu kadar soru soran insan iyi bilir zaten daha önce bir munasebetsiz arkadas para olayını koydu ortaya got ettim kaldı.. Bir kere daha bana bu para mevzusuyla alakalı gevezelik yapan olmasın demiştim.. Ben günde 10 saat koşturuyorum, benim babamin götunden ter akıyor 3 kuruş fazla kazanim de cocuklarıma bisey birakim diye.. Ama kendini sempatik sanan bazı kisiler saka yaptıklarına inandirmislar kendilerini parasi cok olanın değil bilgisi cok olanın arabası yuricek bunu herkes gorecek.. Adanada ben dahil 5 tane güçlü kuvvetli dizel var.. Delikanlı olan parasi olan benden daha iyi yapsın arabasını da beni geçsin o zaman.. Yasin yaptı beni gecti ayağına kesesine saglık.. İcraatı olmayan adamla isim yok.. Buraya istediği kadar yazsın herkes sorun yok.. Su sitede 100 tane dizel videosu varsa 85 tanesi bana ait.. Bunları izleyipte beni takdir eden insanlar varsa demekki ben bişeyleri iyi yapıyorum

Tekrar söylüyorum Mehmet gazihan Bekir pasaoglu veya ankaralı Erhan gibi elinde imkan olan ustalar dısında bu arabayı benden daha iyi tanıyan bir adam varsa ben bir kelime daha etmicem

F.TimuR
    Misafir
    Dou bugüne kadar kimse senin parana, yarışına, Ibiza 'na, Toyota 'na en ufak bir laf söylemedi.
    Sense Emrah 'la Yasin yarıştıktan sonra facebook 'a olur olmaz şeyler yazdın. Daha sonra Mehmet Gazihan 'ın Adana Bayisi hakkında bir şeyler yazdın. O da yetmedi şimdi tutmuş TR 'de 2 tane temiz Ibiza var diyorsun. Ne oluyorsa senin bu sivri dilliliğin yüzünden oluyor. Ayıp değil mi hepimiz aynı şehirde yaşıyoruz. Aynı mekanlara gidiyoruz.
    İcraat dediğin sadece yarışmakla mı oluyor? Ben bu arabayı alarak en büyük icraatlarımdan birini yaptım. Kimseyle de yarışmak zorunda değilim. Kimse keyfimin kahyası değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben icraat yazmayim o zaman gerek yok bilen biliyor zaten bilmeyenin de bilmesine gerek yok demektir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F.TimuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çekemiyorsan elemanları gönderim anten taksınlar dou Hemde çift çanak
    Hazır araba dediğini bir aralar kendi arabanı satıp almayı düşünüyordun. Gerçi senin düşünmediğin bir düşünce henüz düşünülmedi
    Tekerim sana dönmez 200 le giderken önüme kırarsın
    yah ferat alem cocuksun

cok giderli arabam oldu ama ben bu kadar övünmedim yahu

göze batan civi cekici yer
    VOLVO 850 T5

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet aracım satılık

Cupranin koltukları kırmızı dikisli vites topuzunda r logosu var direksiyonu kırmızı dikisli.. Onun dısında orjinalde 17 inç jantlarla geliyor cupralar.. Motordada emme manifoldu yazılım ve hava filtresi farkı var..Cupra sanziman oranları daha kisa stock halde daha seri.. Ama aynı sekilde yuklenince pd130 cupradan daha hızlı.. Trde temiz pert kaydı vs falan olmayan 2 Cupra var onlarda 35-40 arası bir rakam istiyorlar arada yaklaşık 10000 tl fark var yani para harcanacaksa pd130 cok daha mantıklı
    pd130bg dedıgınız motor 1.9tdi 130bg passatla aynı motormu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pd130bg dedıgınız motor 1.9tdi 130bg passatla aynı motormu ?
    ewet pd sı onların enjeksıyon sıstemı pd130 olarak anılır dırek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlarda mazot pompası yok enjektorde direk diye duymuştum nekadar doğru bilmiyorum tabi..
    daha once dizel meganım vardı onun hakkında turbo kodu motor kodu vs herşeyi bulmuştum yabancı bi siteden fakat bu aracımınkini bulamıyorum aynı siteleride kaybettim bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim turbo kodu motor kodu bu gibi şeyler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevmediğim adamlar sevmediğim tarzda yorumlar yapınca garip seyler yapasim geliyorda neyse susuyorum artık kendi kumlarında oynasınlar

Passatlarda da sanırım pd130 diye gecen motor mevcut asz motor olarak adlandırılıyor bunlar.. Tam olarak kodunu bende bilmiyorum.. Turbo gt1749va

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ee 110luktada 130luktada 140 lıktada aynı turbo varmış adamın biri turbo değişmiş bunun dedi bı sıkıntısı yok aracında turbo değişebilir normaldir ama orjınal değl dedi bende yukarıdan üstünü okuyamıyorum biraz görünüyor garret falanda yazmıyor gorunen yerde içimde kaldı niye başka turbo taksınlarki :S

http://www.turbobygarrett.com/turbob...ts/VW_19.html#
    bu yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevmediğim adamlar sevmediğim tarzda yorumlar yapınca garip seyler yapasim geliyorda neyse susuyorum artık kendi kumlarında oynasınlar

Passatlarda da sanırım pd130 diye gecen motor mevcut asz motor olarak adlandırılıyor bunlar.. Tam olarak kodunu bende bilmiyorum.. Turbo gt1749va
    aynı moruk b farkı yok senınkınden,senınkı yatay passattakı dıkey olabılır onun dısında b fark yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ee 110luktada 130luktada 140 lıktada aynı turbo varmış adamın biri turbo değişmiş bunun dedi bı sıkıntısı yok aracında turbo değişebilir normaldir ama orjınal değl dedi bende yukarıdan üstünü okuyamıyorum biraz görünüyor garret falanda yazmıyor gorunen yerde içimde kaldı niye başka turbo taksınlarki :S

http://www.turbobygarrett.com/turbob...ts/VW_19.html#
    bu yani
    110 lukta vnt15 cıkıyor,130 da gt1749va,140 larda ıse gt1749vc

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı moruk b farkı yok senınkınden,senınkı yatay passattakı dıkey olabılır onun dısında b fark yok
    o dikey dizayn olayını sorma triger değişirken ön taraf komple aşağı
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    110 lukta vnt15 cıkıyor,130 da gt1749va,140 larda ıse gt1749vc
    ufakta olsa fark varmış demek ben şu bizim turbo başkamı orjınalmi bi turbocuya gösterip sorayım öğreneyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o dikey dizayn olayını sorma triger değişirken ön taraf komple aşağı

ufakta olsa fark varmış demek ben şu bizim turbo başkamı orjınalmi bi turbocuya gösterip sorayım öğreneyim
    ya ılgınctır bazen kımısınden gt17 cıkıyor kımısınden gt15.Forumlarda yazan gt15 ama benım sanayıde orda burda farklı gorduklerım ıse belkıde onceden turbo bıtırmıs arabalar olabılır 110 luk ıcın yazdım bu arada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu hafta ögrenırım ıns zaten bi xenonumda patladı beyni ole bi yere soktukki triger degısırken tampona gomme oldu tampon ınmesı lazım onun ıcınde degmez tek sis yanar o ara turbocuya ugrayıp abi bi bakıver neymiş diyim nasılsa muhabbetımız var yurugit demez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F.TimuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dou bugüne kadar kimse senin parana, yarışına, Ibiza 'na, Toyota 'na en ufak bir laf söylemedi.
    Sense Emrah 'la Yasin yarıştıktan sonra facebook 'a olur olmaz şeyler yazdın. Daha sonra Mehmet Gazihan 'ın Adana Bayisi hakkında bir şeyler yazdın. O da yetmedi şimdi tutmuş TR 'de 2 tane temiz Ibiza var diyorsun. Ne oluyorsa senin bu sivri dilliliğin yüzünden oluyor. Ayıp değil mi hepimiz aynı şehirde yaşıyoruz. Aynı mekanlara gidiyoruz.
    İcraat dediğin sadece yarışmakla mı oluyor? Ben bu arabayı alarak en büyük icraatlarımdan birini yaptım. Kimseyle de yarışmak zorunda değilim. Kimse keyfimin kahyası değil.
    ferat benle yarışırmısın
    VOLVO 850 T5

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Facebookta bi resim vRdi abazanin biri yazmisti kiza bisiler senin soyleyis tabirinde onu hatirlatti bana ezici bir yaklasim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)