çok geçmiş olsun, banada aynısı leventte olmuştu, allahtan etraftakiler beni haklı gördü kıza kızdılar ve polis çağırmadılar. ben kzı hastaneye götürdüm röntgen çektirdim sonra gerekli ilaçları alıp ordan gittim.de b uşekilde bir tutanak tutulmadı
Printable View
çok geçmiş olsun, banada aynısı leventte olmuştu, allahtan etraftakiler beni haklı gördü kıza kızdılar ve polis çağırmadılar. ben kzı hastaneye götürdüm röntgen çektirdim sonra gerekli ilaçları alıp ordan gittim.de b uşekilde bir tutanak tutulmadı
geçmiş olsun kardeşim sıkma canını. o kendini bilmez salaklar için düşünmeye bile değmez.. sen görevini en iyi şekilde yapmışsın. boşver...
geçmiş olsun daha büyüğünü yaşamazsın inş...insanlar kendileri gibi görürler karşısındakileri o yüzden gençken serseri olup yaşlanınca uslananlar gençleri serseri diye görüyolar...
sorma yaw. görevini yap bunları yaşa sonra millet niye kaçıyor vurdun bari dur yardımcı ol derler. gerçi genelde suçsuz olanlar senin gibi durup elinden geleni yapar sonrada bu muameleye tabi olurlar.
bakma yaşla alakası yok bizde 30a gelmek üzereyiz ama bu gün bi kaza olsa park halindeki arabama vursalar sırf modifiye diye gelip b.k atmaya kalkan polis olur vuran efendi bi araçsa.
Büyük geçmiş olsun arabayı parçalamak bi yayaya vurmaktan çoğu zaman daha karlıdır derler. Aman allah korusun...
Çok geçmiş olsun...
Hemen hemen aynı olay benim de başıma gelmişti...İlk kazamdı benim de...
Kendi tarafımda sokak arasında 1.vites rolanti devrinde cukurlardan geçiyordum taa ki virajı apexinden alıp (ki baya da hızlıydı) sol aynamı ve a sütünunu biçen 16-17 yaşındaki bir bisikletlinin gazabına uğradım...
Allah kimseye o anı yaşatmasın... Çocuğu hemen kaldırdım..Ama başını sert bi şekilde vurmuştu anlaşılan...Vurdugu yer morarma değil de yeşilimsiydi sanki...
Hemen götürmek istedim hastaneye çevredekiler hemen suç atmaya meyilli olarak üzerime yürümeye çalışmışlardı...Arabada 2 arkadaşım daha olmasaydı belki üzerime yürümekten fazlasını yapacaklardı...Bi 3 kere ikna etmeye çalıştım hastaneye götürmek için ama çocuk istemedi...Çevredekilerde ikna etmeye çalıştı..Arkasından gelen bi bisikletli daha vardı...tanıdığı olsa gerek o da sucun cocukta oldugunu görüp üzerime yürüyenleri durdurmaya çalışmıştı...Ona da söyledim hastaneye götürelim diye ama çocuk istemeyince tamam kusura bakmayın dedi ve cocukla gittiler.
Olaydan sonra 2 gün kendime gelememiştim...
geçmiş olsun.
Manevi olarak kesinlikle daha karlı ; takip ettiğim kadarı ile sende arabanı kendi paranla almıştın.Bende aynı şekilde çalışarak 50 şer 100 er lira biriktirerek aldım o yüzden manevi değeri çok fazla ama bu olaydan sonra arabanın manevi değeri falan umrunda olmuo o insanı yerde arabanın altında görünce diosun keşke araba parçalansa da şu kadın şöyle yatmasa,ağlamasa.
geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın
Geçmiş olsun..
Geçmiş olsun Allah tekrarını gostermesın
Geçmiş olsun..
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.Allah beterinden korusun.Cok dikkat etmek gerek malesef yayalığımızda 5 para etmez bu ülkede herkez salonunda yürüyor gibi yürüyor yollarda
cok cok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
geçen sene oldukça benzeri başımıza geldi şuan kamu davası başlaycak bakalım sonuç ne olacak görücez hep birlikte
genç iz basık jantlı yaylı filmli vs. arabamız var=serseriyiz
bilmeyenlerin gözünde böyleyiz 8-8 suçsuz olsak bile bizim arabalarımız modlu'ya kesin vardır bunda bişiy normal gitmiyor bunlar deyip yargısız infaz ediliyoruz
neyse abi çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun...
Enes cok gecmıs olsun yaa, beterin beteri vardır, iyiki az bi hasarla atlatmışsın:(
geçmiş olsun. yargısız infazı severiz millet olarak ..