bugun cok guzel bı kasap gordum belki fikir veriri.
intiba et.
tam olarak ne yapılacağıda önemli tabi garajda sonuçta ona göre bi isim üretilebilir
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
ingilizce olarak CrocGarage olabilir böylece crocodile sözcüğüde akıllara geliyor. Logo olarakda kalın puntolarda italik bir College fontu kullanılır. Yeşil Beyaz üzerinede bi timsah eklenir (Kuyruğu Kıvrılmış turboya dönmüş falan)
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Abi hemen ortaklık imzala bu fikirlerden sonra
"Pit Stop 16" güzel gibi. Dükkanınıza her gelen crocodile'in Türkçesini bilmeyecektir, telefuzu da zor. Kelimelerin çok belini bükmemeye özen gösterin, zor anlaşılır hale getirmeyin. Yalın ve etkili bi isim. Texas Garage, Pit Stop 16....
Şimdiden hayırlı olsun.
K.
renkler falan düzgün aslında jpeg olduğu için biraz böyle kötü oldu. istenirse metal efekti verilebilir.
bu logo gerçi pek dediğim gibi olmadı ama bu saatte bukadar![]()
Pist10 (piston anlamında + pist one+ bayraklı neyim logo
Doping
Werece (wrc) (wreceoto vs.vs.
prestij (prestijoto, otoprestij')
PitStop
PİST10STOP vs..
PSTOP
timsah neyim insan kaçar aman
FARKLI OLMAK GEREK OTO YÜZ10İKİ( OTO112)
tabela logo çalışma o bu yardımcı oluruz..
Yarış oto bunuda ben yaptım.
tabela kagıt küreğini yag kartı vs.şekli koyduk.hani![]()
Uploaded with ImageShack.us
..
sixteen garage
croco garage
mekanX
vs. vs.![]()
![]()
...
timsah benimde çok hosuma gitti bakalım uygun hangisi ise o seçilsin
AutoGAR bence güzel olur
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
türkçe demişsiniz ama türkçeyi katletmişsiniz.... 'tamirchi' nedir arkadaş yaaa lütfen biraz duyarlı olalım...... isim adam gibi türkçe olmayınca mekanın prestijimi artıyor anlamadım..... !!!!
öz çekirdektenyetişme oto tamir atölyesi
türkçe olması önemli.
garaj 16 fena deil. timsah garaj da güzel
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)