Yalancıya arı soksunmu :D
Printable View
izmirde çankayada trafik baya basık S320 yi aldı götürdü kaldırarak :) o yuzden istese goturur..
bakırkoy capacıty arkasında arabayı bırakmıstm yerle bır bak bı geldım 1odk araba yok yenı ızmırde gelmısım kız ark yemek alıcaktım geldım baktım yok ıcımden bu arabayı nasıl kaldırdılar geldı ..sonra gıttım velı efendıye arabanın amrsbıyelı zorlamıslar dedım nasıl kaldırdınız bunu bız kaldırırız sıkıntı yok dedı dedım bızde memur adamız benım arabamı bırtek cekmışsınız dedım hepsı dıgerlerı orda duruyrdu ses yok 15o tlm gıttı
etiler starbucks in onune eski mini mi biraktim bir saat ugrastilar cekemediler, butun herkes de guldu adamlarin yuzune. Arabada slickler vardi yaristan cikmistim, lastikler camurluklarin icindeydi. Forklift gibi zimbirtiyi cagirdi onun da takozu vardi onu da sokamadilar. Ceza makbuzu falanda birakmadi ama o arabada bir olay vardi ceza gelmedi sonradan.
Şöyle bişey başımıza gelmesin de..
Von Modifiye (suç Degil Yaşam Tarzi) gepostete Videos: Parçalasaydın Daha kolay Yüklerdin | Facebook
ben bi kere otomatik arabayı vites P modundayken bağlayarak götürdüklerini görmüştüm içim parçalanmıştı eziyet resmen.
bnm c2 yıde cekmıslerdı cadde de dırek cekıcı ıle alıp goturduler :D basık flan hıkaye yanı
cekip götürmek istese bakar arabaya yemez bişi olur der götürmez belki ;)
istedikten sonra refekat edip götürüyorlar seninle bende korkuyorum birde bu yüzden ceza yersem diye :D
nispetiye caddeside çekilen araçları görsen için parçalaır. çatur çutur götürüyorlar.
emre senin arabayı kim çekebilir sen ortaliği yıkarsın ;)
ben polisim olsam anca resmini çekerim:)
çeker nasıl çeker o direk havaya kaldıran yeni nesil çekiciler var onlarla hiçbi sıkıntı olmaz :)
forklıftlerın dıslerı gıbı lastıgın altından gecırıyorlar ıkı dıs lastıgın bırıonunden dıerı arkasından arka lastık de aynı kaldırıo yukluo hade eyw 15 sanıye surmuyor hertulur cekerler aracını.
TZ siyahken,hatta ZZ varken çekemiolardi
bence zarar vermesi yasaktır trde yada bellı baslı bı kanun vardır bu ısın oldu harap edıp al cektım arabanı dıyıp kalıcakmı tutanak tutabılırsınız arabayı parka cekerken 2 3 kısı bakıyo cızık gocuk varmı yazalım dıye benım arabamın fotosunu bıle cekmıslerdı.Diş gecırememıslerdı sılah felan cekıp tehtıd ettıler ama yemeyınce herseyı yapmak zorunda kaldılar.
gene dua edelım ben arabıstanda s serısı bı mersedesın arkaya cengel takıp cekılısını gormstm sonra yolda tampon stoplar kopup dustu yere dıreksıyonu kıtlenmıs yamuk duruyodu teker yamuk gıdıyodu baska arabalara vura vura cektıler:D
Benim eski arabayi sultanahmette burnunu surte surte goturmuslerdi arabayi almaya gittigimde anlamamistim b kac gun sonra bsi oldu egilmistim tamponun alt kismi resmen yirtilmisti. Turkiyedeki polisler kiskanc gibi geliyo bana arada isini dogru duzgun yapanlar var. Ama bi okadarda serefsizlik yapan var.
Yanlış yere park nedeniyle otoparka çekilen aracın. Içindeki tesisatı fark edilerek -- tesisat nedeniyle bağlandığı ülkede herşey olur .
aracın başına geliceklerden sorumlu değiliz die bi olay var bunlar sürükliye sürükliye götürürler kanka :D
benım turbolu şahin vardı durdurdu polis bu sesler nerenden çıkıyor diye :D polis bindi bende polis arabasına emniyete kadar gittik :D