Valla adam almak istedikten sonra hertürlü alır.Kimisi zarar gelcek diye düşünür kimiside düşünmez.Gevur malı gibi lap lup alır koyar götürür.Yok orası kırılmış yok burası zarar görmüş umrunda olmaz.
Adamın biraz vicdanına,Allah korkusuna kalmış birsey bence
izmirde çankayada trafik baya basık S320 yi aldı götürdü kaldırarako yuzden istese goturur..
bakırkoy capacıty arkasında arabayı bırakmıstm yerle bır bak bı geldım 1odk araba yok yenı ızmırde gelmısım kız ark yemek alıcaktım geldım baktım yok ıcımden bu arabayı nasıl kaldırdılar geldı ..sonra gıttım velı efendıye arabanın amrsbıyelı zorlamıslar dedım nasıl kaldırdınız bunu bız kaldırırız sıkıntı yok dedı dedım bızde memur adamız benım arabamı bırtek cekmışsınız dedım hepsı dıgerlerı orda duruyrdu ses yok 15o tlm gıttı
www.honda-tech.com
etiler starbucks in onune eski mini mi biraktim bir saat ugrastilar cekemediler, butun herkes de guldu adamlarin yuzune. Arabada slickler vardi yaristan cikmistim, lastikler camurluklarin icindeydi. Forklift gibi zimbirtiyi cagirdi onun da takozu vardi onu da sokamadilar. Ceza makbuzu falanda birakmadi ama o arabada bir olay vardi ceza gelmedi sonradan.
Şöyle bişey başımıza gelmesin de..
Von Modifiye (suç Degil Yaşam Tarzi) gepostete Videos: Parçalasaydın Daha kolay Yüklerdin | Facebook
ben bi kere otomatik arabayı vites P modundayken bağlayarak götürdüklerini görmüştüm içim parçalanmıştı eziyet resmen.
"Korkmadık, savaştık"
bnm c2 yıde cekmıslerdı cadde de dırek cekıcı ıle alıp goturdulerbasık flan hıkaye yanı
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
istedikten sonra refekat edip götürüyorlar seninle bende korkuyorum birde bu yüzden ceza yersem diye![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
emre senin arabayı kim çekebilir sen ortaliği yıkarsın![]()
Hayırlısı be gülüm
ben polisim olsam anca resmini çekerim![]()
çeker nasıl çeker o direk havaya kaldıran yeni nesil çekiciler var onlarla hiçbi sıkıntı olmaz![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
forklıftlerın dıslerı gıbı lastıgın altından gecırıyorlar ıkı dıs lastıgın bırıonunden dıerı arkasından arka lastık de aynı kaldırıo yukluo hade eyw 15 sanıye surmuyor hertulur cekerler aracını.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)