be ızmırdeyım aracımı hıc ısparka koymadım banada borc cıkmıs nealaka
www.honda-tech.com
parmaklarını yalayıp yalayıp bir plaka seçiyorlar sonra yapıştırıyorlar park biletini
ve bunun için de bilgisayar başında akşama kadar bu işi yapan bir park bileti kesme timi de kurmuş olabilirler.
1,000,000 tl bilet kesseler.
Park bileti kesilen vatandaşlardan iyi niyetli % 10'u aman borcum olmasın kimseye diye
ödese 100,000 tl para yapar. allah bereket versin.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
................
Ödemeyin,
Park etmeyen araçlara borç çıktığı gibi,
Park edipte cama bırakılmış ama ödenmeyen makbuzlara ceza falan görünmüyor.
Saçma sapan bir uygulama..
Ispark=eskiden değnekcilik olarak adlandırılan işin devlet tarafından benimsenmesidir.
Instagram: mutusgarage
Artık kanıtlamak için fotoğraf çekiyorlar sanırım bugün gördüm bir tane elinde fotoğraf makinesi park edenleri çekiyodu isparkçı![]()
benimde yok ama fena ayar oluyorum vermek zorunda degilim isparka felan para adam gibi otopark yapsın alsın
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Her seferinde ödediğim halde 6tl takmışlar banadaHeralde 2saat diyip,8-10saat bırakınca uyuz oldular
![]()
2 Hafta önce aldığım sıfır km, plakasını kendi koydugum arabanın bile 4 lira borcu çıktı
Evimin otoparkı dışındada bir yerde durmuyor araba nerelerinden kesiyor bunlar böyle...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)