Seat Ibiza 1.4 TDi Stylance 2008 Model 27.900 TL Sahibinden satılık ikinci el
ben bu aracı beyendim fakat fiyat biraz aşıyor
Seat Ibiza 1.4 TDi Stylance 2008 Model 27.900 TL Sahibinden satılık ikinci el
ben bu aracı beyendim fakat fiyat biraz aşıyor
sıfır km hyundai getz almanı tavsiye ederim... aşşa yukarı 25 yada 26 civarında... az yakar fena kaçar... satılık dizellerin çoğunun kmsi çok yüksek...
75 binde van,fakat serviste camları açılmış Corsa var beyaz,İlanı yok fakat fotoğrafları var eğer istersen
kardşm sen bişe alma mümkünse![]()
opel seat renault bu markaları tercih et motorları rüştünü ispatladı 500k yapanı var
model zevke kalır
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
bildiğim kullandığımda gördüğüm Mert,
- olarak;
hissiz direksiyon ve fren pedalı
yolda geziyor etkisi vermesi zaman zaman arka tarafın
+ olarak;
ciddi derecede az yakıyor,
yol tutuşu gayet yeterli, senin şuanki halin kadar tutar aşşa yukarı standart hali
bakım maliyetleri daha ucuz
ayrıca
konfor olarak corollayla denk , yol ve lastik sesi olarak daha sessiz bi nebze. müzik sistemi daha kötü.
edit: bulabilirsen uygun fiyatlı 100 yada 105bg likleri çok tatminkar gidiyo
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41432483/detay
gibi
yahu örnek olarak koydum ilanımakyajlı bakarım ben olsam 27 ye güzel arabalar var 1-2 de evi sıkıştırabilirsin diye düşünüyorum, dynamic-privilage olanlarında esp de var yanılmıyorsam onlar ciddi tutuyordur en boşunu kullandım ben bisüre, bikaç kezde 2003 ilk meg2 lerden var annemin arkadaşında 82lik onu kullanmıştım
donanım güzeldir ama, mp3 çalar cd changer hız limitleyici-sabitleyici, sunroof, yarı deri döşemeler falan çok şık araçlar aslında
biz Türk milleti olarak sedan araba sevdiğimizden o muhabbet, yani aynı şey Corolla içinde geçerli HB Corolla ne kadar hızlı satılabilirse Megane da aynı hızda satılabilir![]()
hayırlısı olsun 25 dedik niyetine girdikmi tam o 29 lara 30 lara çıkarda önce bi corolla satılsın bakalımama kafama yattı bu megane lar hele güzel bi cam tavanlı filan privilege alırsam tam cıncık olacak
![]()
fiestalarada bakıyorum fakat küçücük arabaya deli deli paralar istiyorlar aracın sıfırı geçen sorduğumda 38 civar birşeydi ikinci eline 31-35 arası yazılıo
bende hb megane 1.5 dizel vardı. araç yeni sahibinde 200bin km ye geldi haLâ servise bakım dışında hiç gitmedi. yağı her 5binde bir değişip her yıl motor temizliği yaptırıldı yetkilide.
dolayısıyla 200binde bile cicek gibi haLâ ön ve arka takımı fabrikasyon.
yani bakınca düzgün kalabiliyor çok fazla kmler yapabiliyor. hbler fransız olmasından sedanlardan daha sağlam
birde karoseri yapısı nedeniyle hb olanı sedandan iyi yol tutar.
ama leylek gibi gezilmez alır almaz ilk işin 5cm fk olmalı. ondan sonra yollarda hiç sıkıntı yaşamazsın.
almışken min. dinamik donanımında cam tavanlısından al.
hem hb lerinki cam tavan yani arka koltuğun üstüde cam. sedanlarda sadece önde üstte cam var yani sanroof onlarınki, hb lerinki komple cam tavan cok memnun kalırsın. cam tavanın bakım maliyetide düştü artık ayakları 80 100 tl ye bulabiliyoruz sorun cıkarsa.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)