User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Karbon Fiber kaput,spoiler,egzoz nasıl üretiliyor?

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o konuda deniz sektörü motor yat üretiminide göz ardı etme bak özellikle karbonfiberin çok kullanıldığı sektör bunları kullanan firmalarda var ama kaput üretmiyolar pazarlama departmanı izin vermediği için
    Aynen abi. Ama daha çok baktıgım sanayi sitesinde üretilebilip ülke içinde pazar payı elde edip ihracata geçme konusunda şeyler.İmkanlar kısıtlı çevre imkanlarda kısıtlı olunca da insan küçük düşünüveriyor.Yonca onuk'un pazarlama departmanına girip alt firma çıkarttıyorum Yonca-Onuk performance
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen abi. Ama daha çok baktıgım sanayi sitesinde üretilebilip ülke içinde pazar payı elde edip ihracata geçme konusunda şeyler.İmkanlar kısıtlı çevre imkanlarda kısıtlı olunca da insan küçük düşünüveriyor.Yonca onuk'un pazarlama departmanına girip alt firma çıkarttıyorum Yonca-Onuk performance
    cf ihracı hayal kendimce heleki sanayide çok zor nerdeyse imkansız gibime geliyo yapılsaydı 1 akıllı sn değildin heralde bu zmna kdr biri çıkar sanayide 1 dükkanla götürürdü işi malesef dünya artık çok daha endüstriyel (meraklısına denk gelmediğin sürece)

kendine iyibi cv hazırlayıp biraz araştırma işine girişip büyük bi üretim firmasına girebilirsen önünü çok daha kolay görürsün küçük düşünme büyük düşün yavaş hareket et 1 2 sene geç atıl hayata ama sağlam bas geçim sıkıntın yoksa

bu arada gzl yerdesin ordan gzl bişiler çıkarıp geliştir kendini elinin altında gzl bi firma var
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cf ihracı hayal kendimce heleki sanayide çok zor nerdeyse imkansız gibime geliyo yapılsaydı 1 akıllı sn değildin heralde bu zmna kdr biri çıkar sanayide 1 dükkanla götürürdü işi malesef dünya artık çok daha endüstriyel (meraklısına denk gelmediğin sürece)

kendine iyibi cv hazırlayıp biraz araştırma işine girişip büyük bi üretim firmasına girebilirsen önünü çok daha kolay görürsün küçük düşünme büyük düşün yavaş hareket et 1 2 sene geç atıl hayata ama sağlam bas geçim sıkıntın yoksa

bu arada gzl yerdesin ordan gzl bişiler çıkarıp geliştir kendini elinin altında gzl bi firma var
    cf ihracı hayal sanayide.Haklı olabilirsin abi. bazı modifiye parçası üreten firmalar uluslar arası pazarlıyan nerden okudugumu hatırlamıyorum ama sanayi sitelerinde yerleşkeleri var. Bazılarını fason ürettirip satıyorlar pazarlara.Bazılarını yarı ürettirip son işlemlerini kendi yerinde yapıp satıyorlar.Bayilik veriyorlar yurt dışı yurt içi.Bi garajla bir mağaza ile anlaşıyorlar.. web siteleri online stışlar v.s küresel dünya da mantıksız değil gibi.. Bu düşünceyle ile yola çıkmıştım bende. Önerilerini dikkate alıcağım abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cf ihracı hayal sanayide.Haklı olabilirsin abi. bazı modifiye parçası üreten firmalar uluslar arası pazarlıyan nerden okudugumu hatırlamıyorum ama sanayi sitelerinde yerleşkeleri var. Bazılarını fason ürettirip satıyorlar pazarlara.Bazılarını yarı ürettirip son işlemlerini kendi yerinde yapıp satıyorlar.Bayilik veriyorlar yurt dışı yurt içi.Bi garajla bir mağaza ile anlaşıyorlar.. web siteleri online stışlar v.s küresel dünya da mantıksız değil gibi.. Bu düşünceyle ile yola çıkmıştım bende. Önerilerini dikkate alıcağım abi.
    onların çoğu oturmuş firmalar dank die olaya girenler değil ama bunuda düşünmek lazım özellikle türkiyedeki dükkancılık anlayışı 1 makina i işçi tmm şimdi geldin para önce bunu biraz kurumsallaştırmak lazım off çok derin konu

en iyisi ev yapımı karbonfiber denemek lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onların çoğu oturmuş firmalar dank die olaya girenler değil ama bunuda düşünmek lazım özellikle türkiyedeki dükkancılık anlayışı 1 makina i işçi tmm şimdi geldin para önce bunu biraz kurumsallaştırmak lazım off çok derin konu

en iyisi ev yapımı karbonfiber denemek lazım
    zamanla oturtcaz onuda.

ev yapımı karbon fiberi üretirsem elime geçen herşeyi onla kaplarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanla oturtcaz onuda.

ev yapımı karbon fiberi üretirsem elime geçen herşeyi onla kaplarım
    3m ler çoktı yiğitlik bozuldu

bide şu kaplama mantığını bırakın artık kalıp alıp aynısını üretebilirsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)