arkadaşlar yarına kadar , çekmiş oldğum 40-50 kısa video var bunları montajlamam lazım... Daha önce hiç montaj yapmadım... kullanımı kolay birşey lazım nereden nasıl bi program indirmem lazım yardımlarınızı esirgememenizi rica ediyorum....
arkadaşlar yarına kadar , çekmiş oldğum 40-50 kısa video var bunları montajlamam lazım... Daha önce hiç montaj yapmadım... kullanımı kolay birşey lazım nereden nasıl bi program indirmem lazım yardımlarınızı esirgememenizi rica ediyorum....
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
denetım masasından seceneklerden vs bıyerden yapıyodun ya yada dırek gugıl amcaya yaz wındowsun sıtesınden yada herhangı bıyerden ındır kanka,daha kolayını aramaya gerek yok![]()
- K -
________
Dr.Ecu
aksam evde deniyim bu dediklerini. hem kesip hem montajlayabilecekse movie maker valla çok sevindiricek beni![]()
günkutiyi tarif ettinde bulamadım . . .
ya birisi bi ara videoları bölmek için link falan vermsti roll videoları konsnda ama bulamadım bana kolay bişi lazm movie maker hatırladıgım kadarıyla biraz zor oluyordu yada ben yanlıs hatırlıyorum.
Valla movie maker kullanmak istediğimde benim PC kilitlenip kalıyor...Sıkıntılı porgram pc cok sağlam değilse kilitlenip kalıyor pc ...
En azından bende öyle![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
altı üstü laptop çok iyi olmasa gerek.. bende öyle şeyler hatırlıyorm bide 40-50 tane olunca beni sıkıntıya sokacak gibi...
bi program hatırlıyorum çok önceden birisinin pcde yapmstık, videodan alacağın saniyeleri yazıyorduk oda programı ordan kesiyordu ama neydi adı bilmiyorm ....
Abi sonyvegas olabilir uleadda olabilir program kapsamli ve karişik ama yapacağin iş için cok bi marifet gerektirmez.
Uleadvideo studio yu download yapip videolari onunla işleyebilirsin bi pm uzağindayim sıkıntı olursa![]()
günay aksam nette ol seni bulacağım![]()
Abi o zaman bu program proshow gold indiriyosun birde uygun crak bulup full sekilde kullanıyorsun suan cok yogunum ıstersen aksam bulup lınkı pm atarım![]()
günkut aksama haberleselmbu olaylara yabancıyım
bu arada önümüzdeki ay edirneye gelebilirim![]()
yapılacak iş 15 dk kullanımı kolay programlarla bu süreyi uzatmak yerine serkan sana edius neo tavsiye ederim biz bu ürünün bayisiyiz eğitimi falan veriyorum.zaten programı internetten bulabilirsin demosunu 15 dk çözersin o kadar zor değil
Adobe: Adobe Premier
Grass Valley: Edius yada (Edius Neo)
Sony: Sony Vegas
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)