alınır neden alınmasın sık sık bende takip ederim kupon araçları içim gider.Yanlız benzli alıcaksanız benzinin kaç tl oldugunu unutmamanızı hatırlarım.![]()
alınır neden alınmasın sık sık bende takip ederim kupon araçları içim gider.Yanlız benzli alıcaksanız benzinin kaç tl oldugunu unutmamanızı hatırlarım.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Bizde gecen bahar w124 aldik babam israr etti tanidik olunca arac 350.000 deydi simdi 370.000 de filan olmasi gerek.
hic bakim yapmama gibi bir ihtimal var tabi ama aracin durumunun sahiden iyi olmasi gerekiyor aksi takdirde sanayidekilerle kanka olunmasi kacinilmaz. ote yandan alip 1 ayda tamamen yenileyebilirsiniz onun icinde para gerek tabi.
babam icin bunlar dert degil cani sikldikca orasini burasini sokup tamir ediyor zaman geciriyor..
sayet yakiti sorun olmasa ben hemen E 320 coupelere bakardim sportline olanlar hem guclu hem karizmasi var
edit: arac 15 yasini gectigi icin vergi odemiyoruz
eğer MB alınıcaksa km 300 400 bin olsa bile sıkıntı olmaz, 2milyon km den fazla giden bir sürü mercedes var dünyada. Ama aynı şeyi BMW için söyleyemem. BMW nin yeni modelleri bile sıkıntılı ki eskisini düşünemiyorum
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
w140 kasa bir s serisi alabiliyorsanız diğer seçenekleri konuşmak bile boş.
Parça fiyatları gerçekten uygun mercedes'te ve bulamayacağın parça imkansız.
En bulamadığın epc'den sipariş geçilp 1 hafta içinde gelir(Çok extrem parçalar örn:Ecza çantasının olduğu bölmeyi açmayı yarayan 2 cm lik bir parçanın var olup fakat sizin aracınızın iç rengiyle tutmaması gibi)
Ki 140 kasa kullanıcıları bile güncel s lerden memnun kalmıyorlar![]()
R-Turbo
valla bizde 95 model s320 var bitane alıp satmak icin almıstık en full donanımlısı sıralı sistem tuplu...o kadar keyifli bi arac vede o bunyeyle o kdar az yakıyorki keyifle biniyoruz satılmasada olur![]()
düşünen olursa w140 kasa 92 s500 var takasta gelicek bana 17 bine sayıyıyorum aynı fiyatada verıcem...daha doğrusu alıcı çıkarsa 17 bine takasa giricem.
W140 kasa için söylenecek çok şey var ama şu kadarını söyleyeyim alındığında bağımlılık yapan araçlardan biri şimdiye kadar Mercedesin hemen hemen her kasasına bindik peder sayeseinde ama en unutulmazı s320L olmuştu gerçekten konforu mükemmelHatta peder büyük bi kaza yapmıştı 2005 yılında 16.000 TL lik masraf çıkmıştı babamın burnu bile kanamamıştı ama yerinde başka bir araç olsaydı o kadar kolay atlatacağını sanmıyordum...
arkadaşımın babası yıllarca s 320 kullandı daha sonra 7 serisi aldı en 40 ından mercedes kdr rahat olan tek arabası ddi 7 için yanlız sanayide çokça lpgyle heba olmuş 40 görüyorum düşünceniz warsa eyer 40 lara lpg malesef uzun süre ayar tutmuyo
s 320 çok daha mantıklı çok daha keyifli bi araba war şu an 1 97 bide 95 model war bizde çok memnunuz ikisindende 97 tercih ederseniz aliminyum kaput vs çok daha iiler w140 kasada
edit : önünüzdeki arabayı 7 serisyle itemezsiniz ama s serisiyle yapılıo
o konuda tawsiyem 126 kasadır![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Mercedes - Benz S 320 L 1997 Model 31.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Sattığımız s320 ye çok benziyor hatta o diyebileceğim kadar çok![]()
arkadaşlar, E200 hakkında bilgi verirmisiniz. en dolusu hangisi parça ve yakıt durumu. ayrıca temiz diybileceğimiz bir aracın hakkı nedir sizin gözünüzde.tşk.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)