yenı aldım 1 ay olmadı ıstanbul ve ankara da fıyatlar yuksek ben kayserıden aldım aracı gayet makul fıyata anadoluya bakın yada bekleyın çok kolay el değiştirmiyor rx-8 ler
Printable View
yenı aldım 1 ay olmadı ıstanbul ve ankara da fıyatlar yuksek ben kayserıden aldım aracı gayet makul fıyata anadoluya bakın yada bekleyın çok kolay el değiştirmiyor rx-8 ler
Ya kankacim o paralara git Audi TT al 2006-2007. Arada bizi de gezdirirsin :D Bi yazilim downpipe filtre egzoz ondan sonra herkese izdirap olursun :) Sekil desen sekil guc desen guc. E bi de senin seksiligin eklendi mi Andromedada sana vermeyecek kiz kalmaz :D
Ulan akliniz fikriniz mokoko :D
Bi bakiyim dedim bakmaz olaydim nalet guzel duruyo :D
Audi TT 2.0 TFSI 2007 Model 69.500 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk - 136295549
TT candır gerisi .. :)
M5'in dip gazda yaktığı RX-8'i bile aratır size..
Kıvraklığını ve görünümünü bir kenara bırakırsak V8'in tadını,sesini,uzamasını veremez RX-8 bana göre :)
Ömürlük donanıma ve motora sahip ancak sıkıntı şu ki alınabilecek M5 kalmadı :) Geriye kalan birkaç araçta yüksek fiyat istiyor haliyle.Bide km'ler uçmuş hep.Düşeş bir araç gelmedikçe macera olur malesef..
Bide kükreme olayı var tabi :)
Olm sen nasil sigiyon roadster araca ? :D
Kankacım sen kardeşinin zevkine güven ;) Hiç bindin mi bilmiyorum ama ben RED 11' i almadan önce çok gittim geldim çok baktım TT. Hele bitanesine bindim arabada filtre egzoz downpipe intercooler ve Özgünün yaptığı yazılım vardı. Yaklaşık 280hp civarlarındaydı. Belki daha da fazla bile olabilir. Böyle bir tork yok hacı. S2000 gibi rahatsız da değil. Konfor temizlik lüks şekil hız ve hepsinden önemlisi az yakıt tüketimi (Quattro' larını bilmiyorum.) hepsi var. Ama ben illa bitaraflarım kaşınıp kabrio alıcam üstünü açıcam diye RED' i almıştım. Şimdiki aklım olsa direk üç kuruş fazla verir en temizinden TT alırım. Her an alabilirim de bak şimdi TT aşkım kabardı :D
Sen git bak beğen temiz bitanesine yap pazarlığını koy kitle garajına. Çok memnun kalırsın.