bir gün benim düldülü yükliycem trden yanıma alıcagım tek adam berk zaten sabah aksam japon forumlarında adam:D
Printable View
bir gün benim düldülü yükliycem trden yanıma alıcagım tek adam berk zaten sabah aksam japon forumlarında adam:D
Bole bisiydir herhalde :D hahahhaha
http://medya.zaman.com.tr/2010/01/18/ekg.jpg
s2k'yı 81'e almıştım eylül 2007'de, nisan 2008'de 70k'e sattım...
rx8'i 2005 aralıkta 80'e almıştım (benden sonra 3 yıl kardeşim kullandı) 2009 hangi ay net bilmiyorum 45'e satıldı.
Sonuçta s2k'da tayyar gibi ilahlaştırılmasa edeceği rakamlar bu kadardır ama porsche boxter fiyatına s2k satılıyor :D
Yani anlıyacağın vergi sistemine göre inanılmaz alınası bi araç sonuçta 1.3 vergisi veriyorsun ama unutma rx8'lerin sıfırlarını bi ara 50-55 liralara sattılar ;)
valla s2k'da da 72'lik kampanyayı görmek isteruk ;)
http://img695.imageshack.us/img695/6186/j4xmhr54.jpg
545,000km.tahmini 80,000litre benzin ve 3,5 liradan 15lt ortalama ile 270,000 lira benzin masrafı:D
araç almanyadan.2005 mayısta almış.ekim 2010a kadar 545.000e gelmiş.250km günlük yaptığı yol.buna ek olarak 25,000 km nordscleife'de yapmış:ramo.gerisi avrupada tatillerde gezerken katedilmiş:)
7 set lastik değiştirilmiş,8 set fren balataları değişmiş:)orjinal motorun 2 kere seal denilen rotorların uç kısmındaki parçalar değişmiş:)
fazla mesaj
5 yılda nasıl bi km oyle ya :D
ben 2006 mart da aldım 78bin yeni oldu :D
Anladım.. Zaten yağlama vs. pistonlu motorlarda da yapılması gerek.. Makyajsız kasa alırsa dikkat etmesi gereken bir şey olarak dursun :)
Bu kesici olayını söylemiştim zaten :) Hüseyin abi dışında bir rx8 sahibinin daha onaylamış olması bilgimin doğru olduğunu ve içimin daha rahat olmasını sağladı :)
Abi sağol yazdığın için.. Zahmet oldu ama :D
100.000 km 3 yıl abi.. km yi yazmıştım da yılı yeni öğrendim başkası yazdı mı görmedm :)
Arkadaş ne zahmetli arabaymış bu rx8 ya :D:D:D
Doctor sen ciddimisin,
gerçekten farklı bir araç :)
Ya abi allahını seversen mis gibi araban var hadi 335i falan desen tamamda rx ne yahu s2000 varken rx'i kötülemiyorda s2k varkende değiştirilmez iki tuş 4 fazla hava yastığı için.
vallahi s2k dan sonra mesela ben rx8 almam, rx8 im olsaydı ardından s2k almayacağım gibi:)
Höyt arabama pok atmayın:D
illa içine etceksinşz konunu dimi imam efendiler :D:D:D
burda 9.000$ a bir elemana aldik, 6 ay sonra motor garantisi bitiyor, 90.000 milde fln, motoru bitirtip, motoru garantiden deistirmeyi planliyor ancak hala beceremedi:D