Sen bi anlatsana bakiyim nası oluyo bu araba işi ? Hayır sen ete mama alete kama derken biz bu işleri koşturuyordukta merak ettim ne ayaksın diye.
Printable View
Alete kama tehlikeliymiş
Doktor abi bu otomobil kısmında yazan araçlar daha önce sahip oldugun araçlarmı yada halen elinde duruyormu bu araçlar?
kesinlikle m5 m ayrı bir dünya birde bmw temiz güzel bir e39 halen dikkat çeker
Bu arada söyle birşey yapalım o zaman M5 yada rx diyenler varsa eşinizde dostunuzda satılık araç onlar konusundada bilgi verirseniz bir sonuca bağlamış oluruz ;)
M5 candir, 3 oda 1 salon. Pistte baya gittik m5 le, cok feci yatiyor cok tehlikeli gozukuyor ama tek bir yerde koptu duman silahini kullandi onumu goremedim, direksyon kitlendi :D
daha siz portakalda vitaminken doktor amca pistlerde yardırıyordu ayık olun kardej ;) :D :D doktor amca malların resmini arşivden cıkartta bi koy heleki civicgin :))
rx8 sadece fazla yakıyor 70 kuruşta yakar , 2 tl de ancak bu anketten ben rx8 i alırdım
e39 m5 'in yakıt konusunda farkı olcağınıda zannetmiyorum açıkcası.
Ne resim var ne vid :D:D:D bi kaç resim olacaktı şurda http://www.techturkey.com/forum/foto...irakanlar.html
RX-8 farklı yakıt üzer ama keyiflidir. Tunç'un ve Aziz'in (Nires) R3 lerinden biliyorum bence gayet güzel :)
tohtor sen kafayı mı yedin. İkisi karşılaştırılır mı? E39 M5 dünya kadar ödül almış araç. Zamanının en hızlı Sedanı. Hala çok hızlı. RX8 kadar yakar 10 katı gider. Bi vergisi yüksek. Rx8 alırsan valla kolonoskopi cihazıyla dalarım sana.
limitin ne hemşiiireee
Dohtur bey alıyosan yeni model beyaz renk al başkasına bakma küserim sonra :D
Kanka doymadım. 3 tane aldım dibine kadar kullandım çok ekmeğini yedim ama doymadım kırmızı düzgün sikibine :) Ama alırsam artık yine kabriyo alıcam ama modlamıcam. Üstünü açıp şekil yapçem :D
doktor rx8 eyudur eyu ama makyajlı ve az km de olanından mümkünse:)
M5 ile kıyaslanamaz bile.
Dohtor bey 2015 de yepisyeni bir rotary motor geliyor rx serisine.
Al kullan bir buçuk yıl içinde kalmasın, çok seversen yenisini alırsın satıp.
Mazda mühendislerinin yeni motorda önceliği güç artışı ve yakıt tüketiminin azaltılması olucakmış.
İnternette yabancı bi oto programında denk geldim bende bulursam koyarım linki buraya.
e bide bi zahmet bi kaç merdiven inde sporda görüşelim nası bişe oldun merak ediyorum :))
40. saniyeden sonra bahsediyor. 2016 imiş motorun gelişi :p
2015 Mustang, Acura NSX Concept GT, Bugatti Veyron Legends, New Mazda Rotary, & Doing It Wrong! - YouTube
Bulk seviyosan m5 al hacim iyidir :D
PS: http://www.roadandtrack.com/go/futur...014-mazda-rx-8
Burda da 2014 diyo kancıklar :)
Ya hacı bırak M5 i filan eski araba yakıt makıt yürüyen aksam vs sıkıntı olur. Al yeni teknoloji bişey tertemiz pırıl pırıl bin. Ne macera arıyosun. At gacıları yan koltuğa gazla mıs gibi.
konuyu en başından beri okudum önce sitedeki arkadaşlara bravo uzun uzun yazmışlar.fikrimi beyan etmek isterimki m5 kullandım r3 de bi arkadaşımda vardı görüntü olarak konfor güzel ancak bi zaman sonra yakıtı gözünüze gelmeye başlıyor m5 tede aynı şekilde günlük kullanımlarda bence şöle bişet düşünebilirsiniz e39 kullanıyorsunuz zaten bendede var manuel bi 5.40 bulup amaç yanlamak sa birazda gitsin diyosanız lpg li esnaf esnaf binin bence:d hemde yarı paralarına hemde m5 ayarında dolu arabalar var 16'9 ekran ısıtma bel kırma hatta karşıda bitane sinde airmatik vardı şahsi fikrim dersenizki ikisi arasında bi seçim ben fanatik bmw ciyim her zaman kapımda olur bmw ama m makina sıkıntılı biraz rx8 alıp biraz mod larsanız bence keyif alırsınız tabi yakıt probleminiz yok ise ..