bilalMW Nickli Üyeden Alıntı peki bu programın mantığı nasıl işliyor? nasıl ölçüyor? GPS ve içindeki G sensörü sayesinde ölçümünü tamamlıyor, tabiki araç içinde sabitliyoruz cihazı uygun bi yere
"lvl.performance"
DENON Nickli Üyeden Alıntı ayfon alındı bulundu daa dyno programını nasıl koycaz bu telefona bi tarif ediverin o kolay abi, sen al ayfonu.. bende acemiydim guugıl saolsun, ayfon heklemeyide öğretti bize..
XSi Nickli Üyeden Alıntı o kolay abi, sen al ayfonu.. bende acemiydim guugıl saolsun, ayfon heklemeyide öğretti bize.. ee tamam aldım işte ayfon nasıl yüklicez ?
CNC MACHINE WORKS CUSTOM TUNE PARTS
Yusuf abi edirneye ne zaman gelion
Na-Crx...
DENON Nickli Üyeden Alıntı ee tamam aldım işte ayfon nasıl yüklicez ? öm gönderiyorum..
gnkt Nickli Üyeden Alıntı Yusuf abi edirneye ne zaman gelion ALLAH kısmet ederse önümüzdeki mıllenıum da ordayım , laa ne işim var edirnede durup dururkene haa gelirsem selimiyede iki rekat secdeye yatarık
ueahsudh abi gelsenkirşen gürsel aga ve okan abiyde alıp gelin he bu arada ayfonuda al abi
gnkt Nickli Üyeden Alıntı ueahsudh abi gelsenkirşen gürsel aga ve okan abiyde alıp gelin he bu arada ayfonuda al abi ciğer yedirriz hem onu da söyleyelim, can boğazdan gelir *****
o kacmaz zate levo sende yokmu oglum arkadaslarında filan ayfon bi ölçelim su rexi cok merak ettim
gnkt Nickli Üyeden Alıntı o kacmaz zate levo sende yokmu oglum arkadaslarında filan ayfon bi ölçelim su rexi cok merak ettim yok aga valla param olsa ben alıcam o da yok en sonunda ipod touch alıcam 2. el biraz dişi sıkıp
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları