walla kızılayda fln görüyorum böyle tipleri bi gün kızılayı 15 20 kişi basıp ağızlarını burunlarını kırasım var bunların
walla kızılayda fln görüyorum böyle tipleri bi gün kızılayı 15 20 kişi basıp ağızlarını burunlarını kırasım var bunların
geç kalınmış yazı diyenler için yazının tarihi baya eski ancak yeni paylaşılmış. Çok güzel yazmış bir yazı, o tipteki gençleri hatta yaşıtlarımı görünce sinirlerim bozuluyor anlamsız kişiliksiz varlıklar desem yeridir.
emoları rahat brakın
Dailymotion - Emoları Rahat Bırakın (liv dı imo kids elon) - Lustig Kanalı
geçenlerde bizim sokaktan tanıdıklar sahilde emo tipli artis bebeleri dövmüş polise vermişler polis sormuş niye dövdünüz diye bizimkilere sataşmış bu emolar bunlarda dalmış polis aferin demiş göndermiş
tipinde meymenet yok yaşıtlarımdan utanıyorum abi yok böyle bişiy adamın dövesi geliyo
salak salak arabanın onune atlayıp el kol yapmaları yokmu kapıyı acıncada kaçıyo serefsizler hani isyankardınız ?
İlker G.
valla annemin bi ceyo terliği vardı hiç unutmam onu görünce ne yapıcağımı şaşırır it gibi tırsardımbabamın zaten bakışlar yetiyodu
![]()
Face te bır vıdeo vardı rusyada bı eleman tek basına 3-4 kısılık bır emo grubuna saldırıyor. Kamera kaydı var, parkta içiyorlar elemanda güreşçi tipli birşey eşofmanlı falan yerden yere vuruyor sıradan geçiyor inanılmaz keyifli bir video insan izlerken deşarj oluyor onu bulan olursa eklesin, benım face kapandı cidden çok acaipti.
Gülse Birsel kadar akıllı ve sivri zekalı baska bir kadın tanımadım daha ..
Murat Birsel şanslı adammış.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)