8Mp Nokia C7
Uploaded with ImageShack.us
![]()
8Mp Nokia C7
Uploaded with ImageShack.us
![]()
bende n93 nokia vardı 3.2 mp ve optik zoom özelliği var. optik zoomlu pek fazla da telefon yok.
şimdi iphone 3gs kullanıyorum onun kamerası 3mp ama ışığın yeterli olduğu ortamlarda n93 den daha iyi resim çekiyorsadece optik zoom özelliğini özlüyorum ama aradaki boyut farkı hız farkı ve fonksiyon farkı özlemimi unutturuyor
iphone 4 5 mp kameraya ve hdr çekim formatına sahip flaşlı kamerası var. karanlık ortamda bile gayet iyi çeker. hd video kayıt da cabası![]()
iphone 4 dicektim resim kalitesi açısından , istemediğiniz belirtmişsiniz .. ozaman nokia N8 .. telefon olarak hiç beğenmesemde kamera olarak güzel
N8 12mp carl zeiss merceklı,ekran ıphone dakı gıbı vucut ısısı ıle calısıyor,hdmı cıkısı olsun 1080p vıdeo cekme ozellıgı var,ınsanların su ozellıklerden sonra tek sorun yasadıkları sybian ısletım sıstemı olması telefonun ama o da en son versıyonu sybian 3.Ayrıca guncellemelerı yapıldıgı surece takılma sorunu da olmuyor gonul rahatlıgı ıle kullanabılırsın
Açıkcası içime su serptiniz yorum için teşekkürler.kurtbil Nickli Üyeden Alıntı
˙·٠•● Est Sularus Oth Mithas ●•٠·˙
İphone'da kullandım BB'de kullandım n8'im var Ne kadar yorum yapılsada bazı kişilerin nokia zıtlığı var.. N8'in ne iphone gibi uygulaması nede BB gibi havası var.. Ama yok takılıyor yok sorunları var diyenler bence yalan söylüyor.. Ovi uygulamaları iğrencin iğrenciama kamerası Ram'i kapasitif dokunmatiği ile iphone 3gs'yi aratmıyor.. Karar sizin içinize hangisi siniyorsa bence onu alın aklınızda soru işareti kalmasın..
...
Hava içinde uygulama içinde kullanmayacağım için problem yok. Ovi hizmetinede gerek yok. Kamerası, kullanımı, rami, dokunmatiği sorunsuz diyorsanız bir kullanıcı olarak. Benim için yeterli, gidip hepsini tek tek inceleyeceğim büyük ihtimal tercihimde N8'den yana olacaktır.
˙·٠•● Est Sularus Oth Mithas ●•٠·˙
Dogru soyluyorsun ama ıphone ıle n8 karsılastırılınca braz da fıyat farkını gozetmek lazım ne kadar ekmek o kadar kofte oluyor.900-1000 lıra arasında b fıyatı oldugu ıcın n8 ın bana mantıklı gelıyor o kadar ozellıkle o telefonu almak.Ayrıca ovi ye takılı kalmaya gerek yok uygulamalar ıcın,nette yıgınla sybian ıcın uygulamalar paylasılıyor cesıt cesıt.
ek olarak Dolby Digital Plus ozellıgı bıle var ses cıkısında,ıcıne al fılmı gıttıgın yerde bagla hdmidan tv ye ızleEn kalıtelısınden roll vıdeolarını evıne getır
![]()
bende tesekkur ederım zaten bısey bılmıyodum ıyıce kafam karıstı neyse ben nokıa 32.10 kullanmaya devam edeyım![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)