okuluda tatil etmişler bu arada. haberin olsun :D
Printable View
karumdan birlik mah 3.5 saatte yuruyerek gelmıs bulunuyorum araba maraba yalannnn sadece land cruser falan tarzı araclar gıdıyo ya
beşevlerden bahçeli 11 sokaya 30 dakkada kaya kaya gelip kız arkadaşımın evinde mahsur kaldım.. araba sağlam güvenli yerde ama eve gidemiyorum :( erken söktük kar lastiklerini 205 taban dunloplada bu kadar gelebildim anca :D
hatun halen gelemedi yanliz 3.5 saat oldu :hehe:
bilkent'te mahsur kalan arkadaslar, kampus ici 1 gece konaklama sadece 170tl. kayitlar kontenjanlarimizla sinirlidir..
mahsur kalanların kurtarılması ücreti. kişi başı 50 t ldir:D
kampanya :D kurtarma 40 lira :D:D:D
eskişehir yolunu kullanmayın. kardeşim bilkentten cepaya 2,5 saatte geldi(yanlış okumadın) oradan arka yolu kullanarak akp nin oradan çukurambar ve çetinemeç üzerinden 15 dakikaya ayrancıya geldim. eskişehir yolu yavaş bile degildi direk durmuştu.
çankaya incek konut bilkent etimesgut yenimahalle arkadan ulus ahmetler incesu mamak çankaya 8 kiz geninden kurtarma sadece adam başı 35 tl ye:D 24 saat çalışıyoruz:D ve yolculuk boyunca bol sohbet muhabbet ve çay ikrammımızdır
güya şaşmazdan gölbaşına geçip imprezayı alıp çıkacaktım 4 saat sürdü, sıcak çay ile cam kenarından kar yağışını izlemek paha biçilemez :)