XoR Nickli Üyeden Alıntı Aspava yerseniz boğazınızda kalsın afedersin böylece akşam yapılacak aktivitelerden birinede karar verdin afedersin
cheers Nickli Üyeden Alıntı Sen yıne bı foto ıster gıbısın Bende sana bir foto gönderecem h.sonu 360'dan hatta Facetime ile arayıp canlı izletecem Orhan Nickli Üyeden Alıntı böylece akşam yapılacak aktivitelerden birinede karar verdin afedersin Ayıp valla ayıp ya herkese yapın ama bana bunu yapmayın
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı akşama var mı organizasyon vs. birşeyler CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı ne tarafta olacaksınız abi R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı aslında bizde gelmek isteriz bakalım ayarlayabilirsek kesin gelirim arkadaşlar hava biraz yumuşarsa bişeyler yapacağız ama dün akşamki gibi olursa buluşma biraz zor olur hava durumuna bağlı olarak yapacağız bişeyler XoR Nickli Üyeden Alıntı Ayıp valla ayıp ya herkese yapın ama bana bunu yapmayın üzülme yazın yine gideriz
Orhan Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar hava biraz yumuşarsa bişeyler yapacağız ama dün akşamki gibi olursa buluşma biraz zor olur hava durumuna bağlı olarak yapacağız bişeyler benım araba masur kaldı abı yumusasa gıdıp hemen alacagım
Orhan babaa kalecikten mi gelicen?
oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Orhan babaa kalecikten mi gelicen? evet kalecikten
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı benım araba masur kaldı abı yumusasa gıdıp hemen alacagım marş bazmazsa telefon aç gelek iteleyek hemen vurdurak
cheers Nickli Üyeden Alıntı Ahmet abı sako ıle cıkalım dukkandan ufo getırıp arabanın cakmagına baglayalım. sako azcık esio beah
batıkent tarafında muşamba vs. naylon ile kaymayı düşünen varsa hadi çıkalım
Yollar nasıl su anda bılen varmı esk yolundan çayolluna gıdebılırmyıızım arabam cıvıc 1.6 vti lastkler toyo t1r
Batıkentte kaymak isteyen var mı hemen çıkıcaz
R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Lanet olası sokak yarışçıları... dekagrup.sahibinden.com instagram.com/cagataycora
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Yollar nasıl su anda bılen varmı esk yolundan çayolluna gıdebılırmyıızım arabam cıvıc 1.6 vti lastkler toyo t1r akşam rollinge çıkalım mı ya da drag daha zevkli olur kanımca
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Yollar nasıl su anda bılen varmı esk yolundan çayolluna gıdebılırmyıızım arabam cıvıc 1.6 vti lastkler toyo t1r t1r yle deneme hiç hankook evo12 yle denedim kaldım
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Yollar nasıl su anda bılen varmı esk yolundan çayolluna gıdebılırmyıızım arabam cıvıc 1.6 vti lastkler toyo t1r hiç deneme mertcan
Anmelden | Facebook ahşer mahşer günü olmuş ortalık
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Anmelden | Facebook ahşer mahşer günü olmuş ortalık 1.21deki slow motion golf ve 1.40daki c4 favorim
Q5 ne öyle bildiğin kabak lastikle çıkmış şayin gibi
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Q5 ne öyle bildiğin kabak lastikle çıkmış şayin gibi o yokuş nerdeyse bu akşam gidip kayalım
masallah amma kayan olmus
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları