makyajlı araçlar geldi.
dün gidip baktım, ön kısımda makyaj var, eskisi daha hırçın görünüyordu aslında.
en üst versiyon olarak Concept SR versiyonu gelmiş.
128 Beygir dizel motor, 4 ileri otomatik şanzıman.
10 airbag, sunroof, 225x40x17 lastikler, cruize control, bluetooth vs.vs.
fiyatı da 45.900 TL
bugün de gidip test sürüşü yapıcam.
Bence, eğer günde günlük 150 km yapacaksanız daha uygun bi araba alabilirsiniz, çünkü 1 yıl sonunda yaklaşık olarak 40bin kmyi geçmiş olacak bunu 3-4 yıla vurduğunuzda çok fazla kmler çıkıyor ortaya, bildiğiniz üzere insanımız dizelde kmye çok önem veriyor satarken zorluk çekersiniz görüşündeyim
Not: baktımda memlekette ucuz dizel kalmamış![]()
Instagram: mutusgarage
makyajlı kasalardan gelmiş arkadaşlar yanlız sportifliğini yitirmiş arabanın önü ben beyenmedim okmeydanı kia da 2-3 tane var.
Makyajlı kasa
Eski Kasa
Eski kasa bana daha sportif geliyor.
![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
vaktim yoktu test sürüşü yapamadım göktuğama güzelce inceledim. içerideki plastik kalitesi (özellikle kapı içleri) kaliteli görünmüyor ama genel olarak donanım/fiyat olarak hoşuma gitti. 44200 e indi fiyat olarak, biraz daha pazarlık yapılabilir belki bilemiyorum. pazartesi biyerden haber bekliyorum, eğer olumlu haber gelirse alırım ben bu arabayı
![]()
bende baya hevesliyim bu arabaya, özelliklerine göre fiyatı gayet uygun, yeni araç değiştirdiğim için altımdakinin keyfini bu yaz çıkartiyim kışa doğru niyetim var cee'd almaya
Bu kia ne tok satış temsilcilerine sahip yahu..
Adamları arıyorum koup ve proceed için, hiç indirim veremem diyor.![]()
yeni gelen makyajlılarda navigasyon varmı resimlerdeki gibi bu 45bin tl lik pakette ?
valla dizel otomatik iyimiş![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bu araclar gercekten ıyı gıdıyor dızel sınıfında 1.6 crdi motor 115 hp sanırım yanlıs olmasın gayet basarılı bır performans sunuyor kullananlara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)