buarada link hatalı olmus dz330 yerine dz30 gorunce onu secmişim urun bu
DAV-DZ330 (DAVDZ330) : TV ve Ev Sineması : Sony gecen gun 460tlye vardı vatanda
abi giriş filan yokki aletdetek bişi takılabilen yerleri orası
bu arada üzerinde model filan yazmıo abi
Team PAŞAOĞLU
Şimdi bu dvd player değil di mi ? yani ev sinema sistemi mi ? (dvd + 5.1 hoparlör seti) yada sadece 5.1 set mi ?
Tam anlamadım ben ama çözeriz..Önemli olan girişleri..
Bir de tümünün fotosunu koymanı rica ediyorum..
abi vestel av1400 müş,abi bu arada ciddi başka giriş yok bide 2 scart yeri var biri giriş bi çıkış
Team PAŞAOĞLU
bu üründe aynı işi mi yapıyor acaba
fiyatı oldukça ucuz
$17.16 - C-Media CM106 USB 2.0 External Sound Card Box with 7.1-Speaker SPDIF Optical Output - Hardware Parts
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Bu USB ses kartı. PC için.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
peki bu xbox a optik kabloyu nasl bağlıyoruz .. bnm hometheatre da optik girişide var kabloda var ps3üme bağlıyorum ama xbox a takamıyorum .. ek aparat mı gerekli ? ben bu soruyu daha önce de sormuş olabilirim![]()
hocam bu hd decoder işe yarıyormu? deneyeniniz varmı ya bende philips mms460 5.1 var onunla kullanabilirmiyim? yararsa hazır bir arkadaşımın yengesi gelecek amerikadan onunla getirteyimmi?
AC3 DTS DD 5.1 Audio Gear decoder aka HD Audio Rush - eBay (item 260741884366 end time Mar-24-11 05:50:11 PDT)
bu civarda heralde fiyatıda
feel is everything
güncel diyelim
playvision decoder i dün gece bağladım ve performansı gerçekten tatmin edici.
ps3 e bağlayıp battlefield ve birkaç oyun ile denedim decoderi, orman içindeki kuş sesleri yaprak sesleri, su sesleri, savaş esnasında mermi sesleri patlamalar oldukça güzel
elinde 5+1 (optik girişi olmayan) ses sistemi olupta yeni bir ses sistemine para vermek istemeyenler için faydalı bir aparat.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)