bunu anca usta anlar ben onu sittin sene anlamam :D
Printable View
Araba almakda artık zorlaştı. Ama bi tanıdıkdan falan alırsan senin için daha iyi olur. Ben mesela bu forumdan ugur dan aldım hiç bakmadan aldım arabamı içim rahattı ve hala rahatça biniyorum:)
Sen bütçeni hazırladığında mutlaka bi satan çıkar merak etme:) Hatta şu anda bile forumdan si satan baya bi kişi var:)
dediğiniz gibi kasım ayı gibi kenan abinin si'yı arkadaşım aldı mükemmel bi arabaydı yürürü olarak , kaporta olarak bizde biraz para harcadık 3-4 milyar ama arkadaş çeşitli nedenlerden sattı arabayı şubat ayında radar hondaya yine satılıyosa düşünmeden alınıcak bir araba e5 te bile durdurup satıyomusun diye soranlar vardı :D
valla bende aynı derdi çekmiştim senin gibi :) gönlümde hep beyaz si vardı baktıklarımın cogu artık bırakın beni der gibiydi :) gittim bende siyah aldım daha kapak açılmamışından :) ilk sahibi sat komandosumuymuş neymiş 2008 e kadar onda kalmış sonra bana satan kişi almş.180 bastım diye sevinen biri aldıgım adam :) sen sen ol acele etme hepsine bak birini seç;)
orjinal 160 binde siyah hb kazasız belasız.servis bakımlı.döşemelerinde yırtık pırtık olmayan,motor kapağı açılmamış si var bende.nette filan ilanıda yok almak istersen fiyatı 14 bin lira.
crx alalım bosver esayı :D
hee o zaman baska si birtane bence renkler ve zevkler tartısılmaz ama bir arac bu kadarmı güzel olur cok dogru secım :D
Radr mehmet abide vardı verdimi acaba onu ?