User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Honda Si alırken dikkat edilmesi gereken hususlar

honour35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vala sağına soluna bakar incelersin, sen beğenirsen eğer senin içine sinerse araç gider tamirciye yada servise gösterirsin. alırsın. neyi tam olarak anlamak istiyorsun sen?

Mutlu KOÇER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anliyorum Fiyat konusunda hiç polemiğe girmicem fakat SI konusunda kişisel fikrim, yan sanayi yağ pompasi ve conta kullanılmadığına, aşırı derece yağ yakmamasına, motor revizyon yapildiysa yapan servisin ve rodajın nasıl geçtiğine öğrenmeni tavsiye ederim. Sana sadece motor kısmı hakkında kendi fikrimi paylaştım herkez buna dikkat edermi bilmem. Ben değişeni olmasına fazla takilmam nihayetinde 92-95 model araçlar bunlar. Özetle Şaselerde oynama yoksa, ciddi kazasida yoksa en fazla 13bin TL ver al.

emrah turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu KOÇER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anliyorum Fiyat konusunda hiç polemiğe girmicem fakat SI konusunda kişisel fikrim, yan sanayi yağ pompasi ve conta kullanılmadığına, aşırı derece yağ yakmamasına, motor revizyon yapildiysa yapan servisin ve rodajın nasıl geçtiğine öğrenmeni tavsiye ederim. Sana sadece motor kısmı hakkında kendi fikrimi paylaştım herkez buna dikkat edermi bilmem. Ben değişeni olmasına fazla takilmam nihayetinde 92-95 model araçlar bunlar. Özetle Şaselerde oynama yoksa, ciddi kazasida yoksa en fazla 13bin TL ver al.
    gereklı acıklama ıcın cok tesekkurler kafamdakı soru ısaretlerıne tam olarak cevap oldu

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belirlediğin bütçeye güzel ve dolu sı alabilirsin. aracı bul dış ve iç temizliğine bak içine sinerse iyi bir honda ustasına baktır gerisi hikaye. değişen boyanan falan yalan. km ye çok takılma orj. 200 000 geri çekilen 100 000 den daha iyidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belirlediğin bütçeye güzel ve dolu sı alabilirsin. aracı bul dış ve iç temizliğine bak içine sinerse iyi bir honda ustasına baktır gerisi hikaye. değişen boyanan falan yalan. km ye çok takılma orj. 200 000 geri çekilen 100 000 den daha iyidir.
    şu bir gercek zaten %90 ı geri cekilmiş si 93 model performans arabasında 100 bın km cok nadırdır km takıntım yok sadece kondisyonu duzgun baktıgında işte arabam dıyıp bınecegım bır arabaya sahıp olmak dedıgınız gıbı olması makbuldur araca bakılır begenılırse ustaya gosterilir sonuc netlesır orda.. Ama sanmıyorum belirledigim butceye dolu bir Si alayım

Mutlu KOÇER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Var emrah merak etme Varda planladığın tarihe kadar satilmaz inş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birazda sans kısmet nasip işi diyelim o zaman

bu araba almak ne dert iş ya aylar oncesınden otur pc basına arastır dur araba nedır ne degıldır kronık vakalar parcalar + yönler sunlar bunlar ustune duzgun bır araba bul ws ws

ve kusura bakmayın tekrar tekrar söyluyorum ılk arabam oldugu ıcın böyle kafanızı şişiriyorum komik gelen bir cok telaffuzum olabılır ben daha işin basındayım meraklıyım heveslıyım ondan dolayı sacma sapan cevaplarım olabılır sımdıden kusuruma bakmayın

pegeout 106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emmooo Yürüyen Araßa Her Zaman Ortalığı Karıştırır Şaka ßir yana Şimdiden Hayırlısı Olur inş. Gönlüne Göre ßir araç mutlaka çıkıcaktır ßulamazsan Sana CzT Anahtarı Hediyemdir ßilirsin Senin Yerin Farklı Çapulcular Kenarda ßeklesin

pcvirus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plastik aksamlar
    km nin düşük olması
    fakat bunu iç aksamlardan senin kestirmen gerek
    sayaçta yazana guvenme
    motor yapılmamış olması ilk tercihin olsun
    istanbulu bilmiyorum ama
    bu motoru sıfır toplayıp adam etmek kolay değildir
    mümkün mertebe şasesinde bir sorun olmasın
    eğer motor toplanmış ise
    neden toplanmış
    kim toplamış
    nasıl parçalar kullanmış
    bunları öğrenmelisin
    ama öncelik motordan sonra plastik aksamları fitilleri olsun
    arabanın temiz olup olmadıgını oradan kestirmen daha kolay olacaktır
    düşük km li ara sıra çıkıyor
    ben ilk sahibinden 109.binde garajın birinde buldum aldım
    sabredersen illaki rastlarsın
    internette hiç ummadıgın ilanlardaki araçlar
    çok temiz çıkabiliyor

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir tecrübe aktarayım.

Bir arkadaşım 92 model bir si beğenmişti, bütçesi çok kısıtlıydı.Araba bildiğimiz bitikti kaporta ve içmekan olarak.Tek güvencemiz 5 bin km önce yenilenmiş motordu.Uyarılarıma rağmen dinlemedi aldı.Komple kaporta boya janttı lastikti iç mekandaki eksiklerdi herşey çözüldü dönüp bakılcak bir araç haline geldi.Aracı alalı daha 1000 km olmamışken hararet bi anda yükseldi ve kol çıkardı

Kaportada dikkat edilmesi gerekenler aynı zaten..Si a özel dikkat edilmesi gerekenler kapı cam fitilleri orjinalleri çok pahalı.Yağ pompası su pompası contası gibi parçaların orjinal olması çok önemli, yaşlı motora ilk iflas bayrağını çektiren parçalar bunlar

Ayrıca yan sanayi parçaları o kadar fazla ve ucuz ki hiç sıkıntı çekmezsin.Motorunuda toplamak hiç zor ve pahalı olmadı bizim için.Şimdi rodajı yapıldı mis gibi biniyor arkadaşım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pegeout 106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emmooo Yürüyen Araßa Her Zaman Ortalığı Karıştırır Şaka ßir yana Şimdiden Hayırlısı Olur inş. Gönlüne Göre ßir araç mutlaka çıkıcaktır ßulamazsan Sana CzT Anahtarı Hediyemdir ßilirsin Senin Yerin Farklı Çapulcular Kenarda ßeklesin
    allah razı olsun abı senın ıcınde aynı gecerlı bılıyorsun aldım mı senındır araba nema problema olmadı al brodwayi
    www.facebook.com/emrahturanphotoart

Araç çekimleri için mesaj atmanız yeterli...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pcvirus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    plastik aksamlar
    km nin düşük olması
    fakat bunu iç aksamlardan senin kestirmen gerek
    sayaçta yazana guvenme
    motor yapılmamış olması ilk tercihin olsun
    istanbulu bilmiyorum ama
    bu motoru sıfır toplayıp adam etmek kolay değildir
    mümkün mertebe şasesinde bir sorun olmasın
    eğer motor toplanmış ise
    neden toplanmış
    kim toplamış
    nasıl parçalar kullanmış
    bunları öğrenmelisin
    ama öncelik motordan sonra plastik aksamları fitilleri olsun
    arabanın temiz olup olmadıgını oradan kestirmen daha kolay olacaktır
    düşük km li ara sıra çıkıyor
    ben ilk sahibinden 109.binde garajın birinde buldum aldım
    sabredersen illaki rastlarsın
    internette hiç ummadıgın ilanlardaki araçlar
    çok temiz çıkabiliyor
    valla 109bın cok nadır cok internette suan 50 küsür binde otomatıc sanzumanlı bu tarz arabalar para tam olarak cepte oldugunda gıdıp gormek lazım dedıgınız bütün detaylara dıkkat edecem adama resmen 1 defter soru soracam alırken =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir tecrübe aktarayım.

Bir arkadaşım 92 model bir si beğenmişti, bütçesi çok kısıtlıydı.Araba bildiğimiz bitikti kaporta ve içmekan olarak.Tek güvencemiz 5 bin km önce yenilenmiş motordu.Uyarılarıma rağmen dinlemedi aldı.Komple kaporta boya janttı lastikti iç mekandaki eksiklerdi herşey çözüldü dönüp bakılcak bir araç haline geldi.Aracı alalı daha 1000 km olmamışken hararet bi anda yükseldi ve kol çıkardı

Kaportada dikkat edilmesi gerekenler aynı zaten..Si a özel dikkat edilmesi gerekenler kapı cam fitilleri orjinalleri çok pahalı.Yağ pompası su pompası contası gibi parçaların orjinal olması çok önemli, yaşlı motora ilk iflas bayrağını çektiren parçalar bunlar

Ayrıca yan sanayi parçaları o kadar fazla ve ucuz ki hiç sıkıntı çekmezsin.Motorunuda toplamak hiç zor ve pahalı olmadı bizim için.Şimdi rodajı yapıldı mis gibi biniyor arkadaşım
    egerkı motora gırmeye kalkarsam buyuk ıhtimal orjınal parcalarını degılde modıfkasyon parcalar kullanırım sonucta motor yaptırıyorsun örnegın 1.ooo tl werecegıne 1.5oo werırsın pıstonu farklı kullanırsın tamamen ornek werıyorum. motor sıfırlatma mantıgı benım ıcın bu orjınalını koymam dıye dusunuyorum ama o zaman durumlar ne getırır bilemem belkıde orjınalı bıle degıl tamamen yan sanayı pistondu kayıttı contaydı bılmem neydı kullanırım tamamen butceye baglı butce yerınde oldugu surece sorun yok =) ama gercekten dıkkat edılmesı gereken yağ pompası su pompası bunları Sİ cılardan herkes soyluyor gercekten bu kadar pahalımı yahu... ve fitiller sanmıyorum kı orjınal kalıp kondısyonu duzgun olsun sonucta yaşlı bır araba ama belkı sansım yawer gıder gozu gıbı bakıp sıkışıp satan bırını bulurum

olcay_bora
    Misafir
    geçmişine bakmıcan şuan eli yuzu gideri düzgünse alınır

ErmanArseven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalyadan abime aldık ilk sahibinden adam emekli subaymış bakımlarını hiç aksatmamıs herneyse km si 250 binde ve değişeni yok aracta sadece güneş yanıkları var oda cok normal kaç yaşında araba bunlar aşırı olmamak kaydıyla km sine fazla takılmayın hareket halinde aracta tık ses yok gecenlerde şıkırtı sesinden dolayı yataklarını açtık fabrikadan cıkan honda yatakları cıktı üzerinden ve inanın daha çizik yok kaporta boyada bişekilde halledilir şaselerine vs bakmak lazım motoru nasıl hiç rektefiye olmusmu bakımları vs zamanında yapılmışmı değişen parcalar oem mi kullanılmıs
    Songür GARAGE | USPeformance by UtkuSelamoğlu

https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emrah keşke paran şuanda cebinde olsaydı Kenan abinin NZ yi alırdın herşeyiyle tam istediğin gibi bi Sİ dı
    Neyse sağlık olsun 4 kapı istersen İmola red cam sunrooflu 94 sonu var sende biliyosun zaten kader kısmet diyelim o zamana
    Bide orjinal parçaları mesela orjinal yağ pompası serviste 450-500 gibi bi fiyattı alıcak olduğunda dikkat edilmesi gerekenleri zaten yazmışlar anlamayan adamlarla gitme o yeter zaten Serkan abininde Honda konusunda hem tanıdıkları hemde bildikleri var o zaten sana fazlaca yardımcı olacaktır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmişine bakmıcan şuan eli yuzu gideri düzgünse alınır
    gecmısıne su yonde bakıyorum kazası degısenı warmı degısenden zıyade şaselerde oynama war mı. fakat su yonde bakmıyorum yok eskı sahıbı catara patara sıkıyordu suydu buydu zaten bu araçlar devir araçları bu arabayı asıl sıkmazsan motor tursuya baglıyor sagırlasıyor.. sıkılmıs olsun ama adam yagını suyunu duzgun degıstirsin ama ben bu tarz araclarda bu motorun saglıklı oldugunu bıldıgımde anlayabılırmıyım onu bılmıyorum onun ıcınde arkadasların tawsıyelerınde oldugu gibi aracı ılk once begenecez sonra ustaya gıdecek

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baktıgın esay ların 3. pistona blokta denk gelen yer neresıyse oraya dikkatlıce bak , d16a9 genelde sıkıştırmalarda 3. pistonu yaglama sorunu oldugundan kol cıkarmış olabılır , ben 10 tane esay gördüysem motor kırmış hepsı 3 nolu pıstondan kırmıştı

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emrah keşke paran şuanda cebinde olsaydı Kenan abinin NZ yi alırdın herşeyiyle tam istediğin gibi bi Sİ dı
    Neyse sağlık olsun 4 kapı istersen İmola red cam sunrooflu 94 sonu var sende biliyosun zaten kader kısmet diyelim o zamana
    Bide orjinal parçaları mesela orjinal yağ pompası serviste 450-500 gibi bi fiyattı alıcak olduğunda dikkat edilmesi gerekenleri zaten yazmışlar anlamayan adamlarla gitme o yeter zaten Serkan abininde Honda konusunda hem tanıdıkları hemde bildikleri var o zaten sana fazlaca yardımcı olacaktır
    aynen faruk dedıgım gıbı yaza dogru alacam saglık olsun kenan abının Si kondısyon kaporta boya cok ıyı durumdaydı zaten böyle bır durum olursa serkan abıyle beraber gıdıp bakacaz işte ama kendımde araca bakıp eleyıp yanına gıtmek lazım sonucta bir sürü Si var adam bunlarla mı ugrasacak ısıylemı adamın onune 2 tane 3 tane Si koydukmu elemesı bızım ıcın kolay olur dıye dusunuyorum. Ve Sedan dusunmuyorum hb hosuma gıdıyor hafifte bır kamber tadından yenmez

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)