ne yazacağımı şaşırdım şu an
yani bu olay sapağı kaçırmamak için mi yaşandı?
keşke kaçırsaydı o sapağı da ilerden dönseydi
benmi yanlış anladım?
ne yazacağımı şaşırdım şu an
yani bu olay sapağı kaçırmamak için mi yaşandı?
keşke kaçırsaydı o sapağı da ilerden dönseydi
benmi yanlış anladım?
sapak kaçırmamak için bu tehlikeye değer miydi. tüylerim diken diken oldu. çok yazık. Allah rahmet eylesin.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
bu kazayı dün gibi hatırlıyorum başınız sağolsun rahmetli arkadaşla ortak arkadaşımız vardı o anlatmıştı sonra haberlerde izledin kötü olmuştum hatta yanındaki sağ kurtulan arkadaş facede densiz bir iki kelime falan yazmıştı tekrardan allah rahmet eylesin
Hepimizi yaptığı hatayı arkadaş canı ile ödemiş Allah ailesine sabır versin.Mekanı cennet olsun diyelim.E5 artık eskisi gibi değil çok acayip mühendislik hataları var ve seken yollar çukurlar biz bunlara para veriyoruz yapılması için (Siyaset olacak biraz ama) sözde yolları ile övünen başbakan gelsin görsün bi yolları bide yurt dısında kı yollara baksınlar.Giden geri gelmiyor sabah sabah üzüldüm ya![]()
Kaza 2011 yilinda olmus, nesrinari adli kullanici konuyu hortlatmis, yeni bir kaza degil.
Siz yine de trafikte hiz yapmayin, kemerinizi takili tutun.
Ayrica haberde ve aracin icindeki diger sahisin soylemlerinde asiri hiz yuzunden kaza oldugu belirtilirken, sahsin kardesinin abisinden yanindakinin hayatini kurtaran adam olarak bahsetmeside hayli ilginc, hayli tuhaf.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Evet senin için 3 sene önceki kaza.
Bilseydi bi sapağın bu hale getireceğini öyle yapmazdı di mi? Ayrıca evet sizler burdan okuduğunuz kadar bilebilirsiniz olayı birebir yaşayan bizleriz neyse sadece belirtmek istedim BAZI saçma yorumlar için ve anca cesaret edip bakabildim keşkede bakmasaymisim şu resimlere hortladıgım falan yok.
Başınız sağolsun. Madem hortlattiniz konuyu aklıma bir şey takıldı sakıncası yoksa sormak istiyorum. Sürücünün aracın altında kaldığı yazıyor haberde. Emniyet kemeri takılı değil miymis?
Allah razı olsun.. Hayır takılı değilmiş
Mekanı cennet olsun. Allah sabır versin
Bu sapağı kaçırmamak için bende tehlike atlatmadım değil , biranda oluyor herşey ben ucuz atlamıştım :/
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Amin inşallah.. Allah korumuş sizide tabi dikkatli olmak lazım abiminde kemeri takılı değilmiş ama Allah in takdiri..
Allah rahmet eylesin. Yazık olmuş.
Geçmişten beri medyanın da abartması had safhada, tek kapı spor otomobil dediği 1.6 fsi leon. Neresi spor otomobilmiş anlamadım ki. Malesef insanlar bilinçsiz. 3 sene önce de böyleymiş, şu anda da 1.4 100 küsür hp sciroccolara spor araç diyorlar, Allah akıl fikir versin bu medyaya insanımıza.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Aminn inşallahh...
takla atan arabanın altında kalmak nasıl bir kaderdirmekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallah
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Amin inşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)