ya ay sonu yapsaydık şu işi tam süper olurdu.haftaya muayeneden geçecem sonra headers-egzoz takılacak.2 hafta sonra olursa mikemmel olur.ama öncede olsa illaki orda oluruzdynonun yanında birde mangalmı yaksak napsak
![]()
ya ay sonu yapsaydık şu işi tam süper olurdu.haftaya muayeneden geçecem sonra headers-egzoz takılacak.2 hafta sonra olursa mikemmel olur.ama öncede olsa illaki orda oluruzdynonun yanında birde mangalmı yaksak napsak
![]()
DOU Öncelikle Sunu Söylemek İstiyorum Pazar Günü Sabahın 8'inde O Adamın Dükkanını Kapattırız Valla İstemedenKime Basma Desen Basacak Gaza
Ama Ginede Orgz Her Türlü Destekte Bulunurum.
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
arkadaşlar cumartesi olması yönünde bazı talepler oldu.. saati biraz ileri alalım şeklinde talepler oldu.. yalnız cumartesi günü olursa gelmek isteyen atıyorum 50 kişi varsa 30 tanesi calışan adamlar.. sıkıntı olur.. biz yine pazar yapalım bu organizasyonu.. ama 27 marta erteleyelim.. ilk mesaja da yazıyorum tarihi![]()
Bende ordayım inşallah
bende orda olurum amma pazar konusunda bır dusunun derım ben bızım tayfayla konusup burdan yazarım dou kankam hehehe
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Abi tekrar söylüyorum Cumartesi olmaz o isbiz adanadayiz diye sizden fazla uyumicaz bende erken kalkacam gelen herkeste erken kalkacak siz gelene kadar biz araçları koyacak yer falan ayarlıcaz
![]()
20 martta kamer falan burda olmicak hem de ileri tarihe alırsak daha iyi organize olur daha kalabalık oluruz dedem..
yok genel istek.. mersin ekibi pazar olmasın falan ayarlayamaz kimse kendini falan dedi bir hafta sonraya attık bizde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)