komşunun modeme ben dahil 3 laptop 1 masaüstü bağlanıyor aradabir IP çakışması algılandı diye uyarı geliyor sonra hemen düzeliyor aynı modem komşudakide ttnetin verdiği modem
eğer elle ip verdiğinde biraz bağlantında düzelme vs varsa (trojen yok varsayıyorum)
artık modemi değiştirme vaktin gelmişki hiç farketmediğini soyledin
ben evde ZYXEL P660HN-F1Z 300MBPS modem kullanıyorum 1 masaustu 3 laptop + ps3 ile hiç sıkıntı yaşamıyorum
bundan onceki emektar dlink modemimde bahsettiğin sorunları yaşamayı geçtim elle ip vermeden zaten modem bağlanmak mumkun olmuyordu![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
şans birazda ben dlink i 5 sene kullandım hemde fişe taktım oyle hiçkapamadan kesintisiz güç kaynağından dolayı elektrk kesintilerinden bile etkilenmedi![]()
şuan aynı deneyi zyxel uzerinde yapıyorum bakalım nekadar dayanabilicek
edit :
eğer iki bağlı pc nin ikisi birden bağlanamıyor olsaydı bağlantındanda kaynaklanıyor olabilirdi ama
1 pc girip diğer pc girmiyorsa modem kaynaklıdır
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bir laptopla modemin yanındayım kablosuz ağı kesip ethernet ile bağlanacağım bir süre bakalım düzelecek mişimdi geldi aklıma bu
![]()
seni mesaj sayını yükseltmeye calısmaktan şikayet ediyorum... o yeee mennnnn o yeeeee sana puanım dohuz ganqa
YouTube - Türkçe Rap Rapstar - Fuat' tan Erhan ve Özgüç için Yorum.mp4
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
bende aztech marka 4 port+wirelessı modem var. evde bir masa üstü bir laptop bir netbuk hatta bir tanede samsung star girdik yine sıkıntı yok çok şükür.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)