geçmiş olsun daha neler duyucam bu hayatta ne cesaret ya allahından bulsun şerefsiz adi
geçmiş olsun daha neler duyucam bu hayatta ne cesaret ya allahından bulsun şerefsiz adi
HD plaka ise Çekmeköye bağlıdır araç. Ayrıcana çok geçmiş olsun, kimsenin başına gelmez inşallah..
geçmiş olsun
eyv saol kankacım ararım adnanıda öğlenden sonra,çalıntı olduğunu zannetmiorum ama 155 i aradım çünkü 1.köprüye doğru giderken dedim eleman gelio orda polis vardır durdurun tamam mamam bişiler dedi ben anons ediorum dedi altunizade girişinide ben kapattım girmesin die eleman düz gidiodu birden bir kırdı üstüme aha dedim çarptı bacaklarımı sıktım hafif sağa kaçtım sıyırdı oç
bi typer bi mini jettayı durdurmadık ya ben ona yanarım :)işin komiği altunizadede durduk nerde bu fian die yolun sağında tartırşıoruz arkadaşla herif yanımızdan geçti yine arabaara bindik kovaladık biz gidene kadar yine kayboldu :)
bu arada herkese çok teşekkürler arkadaşlar hayvanla uğraşmak için hayvan olmak lazım altımda öle boyası kazası önemli olan araba olsa valla vurup durdurcaktımda bnm arabayla denedim yemedi lavuk
sarhoştur ipnetor sarmıstır sıze. cok geçmiş olsun cem... pınar bu işi çözer
Arabaya kıyıp, bariyere sokucaksın aslında böylelerini.
Hırsızlık falan olsa neden kaçsın ki öyle tapagaz, mesafeyi korurdu en azından bilerek bence.
bakalım bikaç telefon bulundu bide adres olsa tadından yenmez
gecmis olsun, bu taraflarda gorursem haber veririm aldim hafizaya
adres bulursan ne ala, obur turlu arabani harcadigina degmez iyi yapmissin
Geçmiş olsun uzman
bana bi denk gelseye şölesi param parça edeyim :D geçmiş olsun kardeşim
cok gecmıs olsun
sigortanın isim adres bilgisi cıkartabılecegını zannetmıyorum ama
ancak polis tanıdık varsa bulunabilir
edit: nazmi bu sorunu cozer sanırım bi sorun isterseniz
Nakil vasıtalar vergi dairesinde tanıdığınız var ise telefonuna kadar alabilirsiniz.
Memlekette ne kadar karaktersiz ölümü hakeden it var yaa.
Kimi insanlar boşu boşuna katil olmuyor yani.İnsanın yanında silah bisey olsa ceker vurur o sinirle öfkeyle.
Geçmiş olsun canınıza,malınıza bisey gelmemiş yaa..
Edevlet'ten plaka sorgulamayı denedim plaka doğrumu vs diye fakat bikac gündür sistemde bi sıkıntı var cıkmıyor malesef
geçmiş olsun böyle dengesizler trafikte çok var maalesef
Böyle durumlarda bi kamyonetim olsun istemişimdir..
Çok Geçmiş olsun