kardeşim geçmiş olsun.büyük tehlike atlatmışsın.adres sorgusuna gelince tanıdığın bankacı varsa onlarda yardımcı olur.
Japonya 'da dünya tarihinin en büyük depremi oluyor insanlar gene trafik işaretlerine uyuyor.. boşuna dünyanın en büyük 3 ekonomisi değil....!!!!
aynen öyle
34 hd 4915 abi birazdan sorduruyorum bakalım bulabildiğim bilgileri buraya yazarım.
Konuyu açan abime katılmamak elde değil.Az önce Bostancı'dan Yenibosna'ya geldim.Eve sağsalim girdim;şükür ettim Allah'ıma..
Köprü girişinde bir tane Scirocco(16 plaka) arkama kadar yanaştı;trafik var zaten ort. 45-50 km/h ile gidiyoruz;tamponuma girdi resmen;öyle ki farı bile görünmüyor artık;kafam attı;bastım aniden frene hemen o da bastı;sonradan da arayı biraz açtı öyle devam etti..
Ardından Topkapı'nın orada bir tane Focus II sedan ile bir tane de Astra Cdti sedan yine biraz yoğun trafikte makaslar ata ata gidiyorlar.Astra yanımdan bir geçti;ben en sağdan 70-75 km/h filan gidiyorum;önümdeki kamyonetin yanından sıyırdı resmen..Onunla mücadele veren Focus ise en soldaki Mercedes C'nin önüne kırdı;adam heralde selektör kolunu kırdı dedim selektör yaparken..
Resmen adamı katil etmek için uğraşıyorlar.
Hayır makas atılır;atılır da bu salakların yaptığı gibi de değil.Zaten yoğun trafikte ilerliyor herkes;neyin mücadelesini veriyorsun?!
Rocco hariç diğer 2'si şirket arabasıydı muhtemelen;ikisi de yeşil plakalıklıydı;nasılsa adamlardan çıkmıyor yakıt parası..Çıkmıyor da;can çıkıp gidecek;beyin umrunda değil..!
Geçmiş olsunn
cem geçmiş olsun
geçmiş olsun memlekette karaktersizden bol birşey yok
Çok geçmiş olsun.Adamı bence hiç bulmaya çalışma,bırak Allah'a havale et.Canından kıymetli mi.Başınıza birşey gelmeden bitmiş çok şükür;yolda bunları yapan arabasızken daha da saçma şeyler yapabilir.
Araçtaki şahısla uzaktan yakından alakam yok bu arada:)
geçenlerde bir yakınımıda sıkıştırdı şirket aracı focus, sıkıştırdığı araçta daf çekici:) biraz daha gittikten sonra tırın önünü kesip pala çıkarmış, bunu yapan reprezant
Vallahi bu ülkede şöfor olmak;hele uzun yol şöforu olmak zor.Allah sabır versin onlara o manyaklardan..İstanbul'dan çıktıkları an basmaca;sanki yol bi onlara ait.Dikkat edin;34 plakaların alayı da böyle gidiyor.Gidenlerin de çoğu Focus Trend,Linea,Astra,Fiesta,Corsa gibi araçlar hep..
Arka çaprazdan takıp spin attıramadın mı. Yada sokamadın mı bariyere Cem. Valla hanım yanımdayken bile yaparım sokarım onu bariyere en fazla 2 gün konuşmaz benimle hanım.