User Tag List

Sayfa 11/11 İlkİlk ... 91011
195 sonuçtan 191 ile 195 arası

Konu: Kilo alamıyorum...

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TommiMakinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    treoidlerine baktırmanda fayda var ona göre
    bir şeyler tavsiye edebilirim

bende bir öğrencim vardı hiç kilo alamıyordu
    şu an tam 25 kg aldı 10 ay gibi sürede
    aklımda bulunsun
    tavsiyelere açığım da 10 ayda 25 kg de çok fazla
    benim eksiğim max 5 kg.
    evde vücut ağırlığımla çalışıyorum şınav mekik vs.
    dumbellarla çalışıyordum arda_aykan nickli hoca yaşımdan dolayı vücut ağırlığımla çalışmamın yeterli olacağını söyledi.sırf yaşımdan değil tabiki benim yaşımda salona giden çok var yanlış birşey de değildir.ama benim evdeki kafamdan uydurma çalışmam yarardan çok zarar vereceğini söyledi.bende şuanda spor salonuna gitmeyeceğimi söylediğimde kendi vücut ağırlığımla çalışmamı söyledi.bende bıraktım dumbell ı falan.artık body salonuna da 19-20 li yaşlarda giderim gideceksem.yine dumbell lı falan düzgün bir program verirseniz istikrarlı çalışabilirim.evdeki imkanlarla.vücut geliştirme konusunda geçmişti bayağı.

Alıntı _FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamunaleyküm benim yaş 17 boy 1.73 kilo 60.pazularım 30cm.sizinde anlayacağınız gibi bayağı bi kilo eksiğim var.bar da dahil 7.5 kg lik dambellarla evde kendi çapımda maksat spor yapmak olsun diye çalışıyorum.spora bu hareketle başlıyorum saymıyorum kaç kere yaptığımı yorulana kadar devam.hareketlerin isimlerini bilmediğim için fotolarını koyuyorum.

sonra bu

sonra bu
    sonra bilekler için ''Palms Up Dumbbell Curl''adlı hareketi yapıyorum.
    daha sonra dumbeller la bacaklar için oturup kalkma hareketi yapıyorum.sporu yaptıktan sonra gece yatarken kuru üzüm ceviz bal pekmez gibi karışımlar yanında da 1 büyük kupada süt ve 1 adet muz yiyorum.her sabah kahvaltıda 2 adet haşlanmış yumurta yanında da ekmek bal pekmez peynir zeytin vs. beslenmem bu şekilde.birde bi gün üstte yazdığım hareketleri yapıyorum bi gün şınav mekik şeklinde çalışıyorum.mekik dediğim başka adı varmı bilmiyorum kafayla dizleri aynanda çekip tekrar doğrulmak şeklinde olandan.zaten maksadım vücudun biraz daha toplu durması ve kilo alırken yağlanmayı azaltmak.çok acemice öylesine yapıyorum.en azından kesinlikle kaçınmam gereken şeyleri falan söylerseniz sevinirim.şimdiden saolun.

edit:birde merak ettiğim birşey bu ilk 2 hareketteki dumbell indirip kaldırmayı bir sağ bir sol şeklinde yapmayla ikisini aynanda yapmak arasında ne fark vardır acaba
    Alıntı arda aykan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence bu şekilde çalışma sonra vücut postürünü bozucaksın ve ilerde kifoz lordoz vs bir sürü sorun çıkıcak ayrıca fıtık olma ihtimalini % 80 arttırıyorsun...sağlıklı bir spor yapmıyorsun ve o şekilde gelişemezsin zaten benden sana bir tavsiye bir spor salonuna git ve orda hoca kontrolünde çalış...ciddi sakatlıklar geçirmeden önce...unutmaki maç yaparken sakatlanırsın 2 hafta sonra top oynarsın ama body building böyle bir spor değildir bir kere sakatlanırsın ve ömür boyu çekersin...o adeleni korumak için başka adelelerinide sakatlarsın...bir omurdan boyun fıtığı olursun önemsemez güçlendirmez bilinçsiz spor yapmaya devam edersin bir gün bir bakmışsın 4 boyun 5 bel omurun dağılmış sonra bırak ağırlık kaldırmayı havuzdan çıkamazsın sonra yüzgeçlerin çıkar... saygılar dostum...
    Alıntı arda aykan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sporu bırakma vücut ağırlığınla hareketler yap şınav çek mekik çek ( abartmadan ) 3-4 set 12-15 tekrar...barfix çekmeye çalış...ama bu hareketleri bile yapmadan önce aktif ısınma yap google a yaz çıkar aktif ısınma nedir diye ...dirseklerini çevir bileklerini kollarını yere çök kalk tam değil ama yarım vs...yaşın 17 ya şuan kemiklerin gelişiyor epifiz dokuna zarar verirsin boyunun uzamasını engellersin...çık dışarda top oyna koş yüz bir sürü spor var body yapma...vücudunu her zaman geliştirirsin ama boyunu uzatamazsın son sayı 20...20 yaşında kemiklerin artık gelişmez...saygılar...18 yaşından sonra hafif başlarsın...
    bence mantıklısı bu zaten okul döneminde istikrarı da tekrar sağlayacağımı düşünemiyorum.yazın bakarız bi çaresine.şimdilik kilo alma döneminde şınav mekik le yağlanmayı en aza indirgesek yeterli bence.

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa sağlık durumunda bir sorun sıkıntı yoksa şükret allah'a devam et yaşamana benden söylemesi.. evlenince kilo alırsın en kötü ihtimalle.. =))

TommiMakinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam selamlar, rica etsem salonun iletişim bilgilerini yazmanız mümkün mü?
    slm

estetik spor merkezi

salon bahcelievlerde

tel 0212 556 83 23

Serkan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi altı ay yoğun spor yap ve bırak bak nası alıyosun, bende öle olmuştu

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1)düzenli uyku (sabit bir süre hergün aksatmadan 6-8 saat arası sen karar ver)
    2)düzenli yemek (sadece evde tencere yemeği sürekli aynı saatlerde)
    3)alkol sigara yok (olacaksa sadece bira)

tecrübe ile sabittir. 58 kg'dan 65e geldim.Özellikle sigara tkiledi baya. Gerçi 65 176 boya göre gene ince kaçıyor baya ama acınaca halden çıktım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)