Aydındaki is200 ü hep görüyordum kapalı otoparkta duran temiz bir araçtı hayırlı olsun.
Fusion35 ------> OnurD.
peace1747 Nickli Üyeden Alıntı sırf arkadan iter diye şahin alıcam en sonunda biri beni durdursun Alalım mı birer tane ben subary justy alıp ön çekeri iptal etcem ufacık tefecik rwd olcak az kaldı
Schumi Nickli Üyeden Alıntı O zaman tam olarak bıraktığım yerden gelsin sana. Durun biraz biraz durun. Zaman 2:20 Ata Demirer - Bülent Ersoy(Part 1) - YouTube eyw. levent Nickli Üyeden Alıntı Alalım mı birer tane ben subary justy alıp ön çekeri iptal etcem ufacık tefecik rwd olcak az kaldı justy musty ben anlamaz safkan arkadan iter olması lazım
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı uzaylıların bizi görmesi için çizilen sıfırlar gayet gereksiz.. https://www.instagram.com/topalworks/
rcbasaran Nickli Üyeden Alıntı Aydındaki aracı ben aldım, 2jz-gte de yakında gelir, itinayla takılır Allah sana da nasip etsin, ne diyeyim... Bu aracı bende takip ediyordum. Sizin almanıza sevindim. Araç daha uzun seneler kondisyonundan kaybetmeden değerlenerek korunucak. Hayırlı Olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları