User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
60 sonuçtan 58 ile 60 arası

Konu: Renault Bayisinde Çalışan Tanıdık ?

Can_DCK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yardımcı olmaya çalışırken sanki küfrediyormuşum muamelesi görünce sinirler kesiciye girdi maalesef
    Benimde gülsen adinda erkek cinsiyetine sahip arkadasim var
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben size kibarca üsluba dikkat lütfen dedim sadece linçle ne ilgisi var anlamadım? Yürekten teşekkürler dedim bide üstüne.Kim linç edilmiş burda?Sanırım erkek erkeğe aranızda konuşmaya aluşmışsınız aranızda karşı cins olmasına tahammülünüz kalmamış resmen.Kim kimi linç etmiş ne demişim küfür mü etmişim?USLÜBA LÜTFEN DİKKAT demekte ne var? Bumu linç?Ya da yürekten teşekkür etmek mi saygısızlık?Kusura bakmayında sizin saygı anlayışınızla benim ki bir değil ozaman.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GülsenORMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben size kibarca üsluba dikkat lütfen dedim sadce nçle ne ilgisi var anlamadım? Yürekten teşekkürler dedim bide üstüne.Kim linç edilmiş burda?Sanırım erkek erkeğe aranızda konuşmaya aluşmışsınız aranızda karşı cins olmasına tahammülünüz kalmamış resmen.Kim kimi linç etmiş ne demişim küfür mü etmişim?USLÜBA LÜTFEN DİKKAT demekte ne var? Bumu linç?Ya da yürekten teşekkür etmek mi saygısızlık?Kusura bakmayında sizin saygı anlayışınızla benim ki bir değil ozaman.
    Size bişi denmemiş ki zaten, bana denmiş orada Neyse böylece yazılan mesajları ne gibi bi ön yargı ve nefretle okuduğunuzu, bizim boşa yazdığımızı da anlamış olduk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)