fedai ustaya bir arkadaşı gönderidm fiyat olarak diğerlerinden daha uygundu ve giden arkadaşm cok memnun kalmstı... 1 işe 2 işcilik yazıp fiyat kabartmamıslardı.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Ben Fedo Usta için kötü demedim bu 1.
Radarda şeref usta artık her şeye yetişemediğinden bi kalite düşüşü olduğunu insanlar söylüyorlar. Bu yorum biraz daha mantıklı bu 2.
Kaldı ki Radar Honda adı üstünde bir Honda servisi. Tune service değil. Ha ben
başım sıkıştıkça çok böyle darlandığımda giderim ve bir/2 gün öncesinden
Şeref i arayarak giderim ve Şeref yapar benim işimi. Bugüne kadarda ne insanlığından
ne ustalığından beni rahatsız edecek bir olay yaşamadım. Öylesine efendi
bir adamdır ki neyse konuyu fazla uzatmayacağım.
Bi de şöyle düşün... bu adamların işleri neden yoğun ?
Konuya dönecek olursak arızalı araç Sanko da olduğundan Fedo Usta'dan
bir rakam alınır, piyasa araştırması yapılır ona göre bütçeye ve kafaya kim uygun
sa ona yaptırılır.
Bak ciğerim bak kardeşim senin gözünün çapağını yerim. Belki de seninle ilk kez
ters düştüm ama ben hala şu yukarıda bolt kırmızı yazının söylemlerin, duyumların
ile bu forumda yorum yapmanı mantıklı bulmadığımı belirtmek istedim.
Bu adamlar ekmek yiyor Tayfun bu işten. Bu yorumunu okuyan kişiler
Radar'dan ayağını keserse kul hakkı yemiş olursun benim güzel kardeşim.
Demek istediğimi understand ?
Ya sen bana yazıyorsunda tamamda konuda diğer yorumları tam okudunmu veya niye bana yazıyorsun bitek. Radar kalitesiz berbat bilmemne demedimki benimde Usta ile mehmet ile arkadaşlığım ticaretim oldu, Genç tokel ve Radar benim için yeri ayrıdır lakin bi gerçek var insanların düşüncelerine yansımış.
abı radarı gercekten tavsıye edıyolar, bızde gıttık gotrduk aracımızı ama acıkcası pek memnun kalmadık kalmamızn nedenıde gozle gordugumuz bıldıgımız seyı yapmıs gıbı bizi ikna etme cabalarydı.seref usta degıldı ama sonucta yanında bulunan elemanlar bıle yapsa radar honda dıe gecıyo.
tkrr belırıtyorum kotu demıyorum,bızm basımıza boyle bı olay geldı.
Özel değilse neydi peki konu? ve hangi elemandı ? Radar hakkında 2. olumsuz
duyum aldığım kişisin. Bir Tayfun du reelde de söyledi ikincisi sendin.
Bakın ben yukarıda da belirttiğim gibi Şeref benim babamın oğlu değil ama
severim. Üstelik kimseyi de savunmuyorum avukatlığına soyunmuş değilim.
Sadece merak ettim.
daha onceden oraya sureklı ex-1.4is gotuyoduk memnun kalmstk zaten herkse tavsıye ettıgı ıcn goturyoduk.
nys,yaklask 2 ay once flanda vti gotrduk- arac dip basıktı coil vardı uzerınde, aracı yukseltmk ıstedık + rolantıde dewır yuksektı hep bu sorun vardı.arac bırakıldı flan daha sonra telf.arayıp oldugunu soyledıler.
gidilginde arac aynı basıklıkta ve ordakı arkdslardan bastan yukselttıgını daha sonrada bu coıllerı ozellı olup daha fazla yukselmycegını belırttı. (lastıkler camurlugun ıcınde)
rolantı sorunu aynen dewam.hadı rolantı ıle alaklı tkrr bı problem olmus olabılır fakat, coille ılgılı orda bızı kandırma cabasındakı laflar bızı soguttu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)