hayırlı olsun tekrardan... bayinin aracın nasıl geldiğini bilmemesi garip:S
Printable View
hayırlı olsun tekrardan... bayinin aracın nasıl geldiğini bilmemesi garip:S
bence isabet olmuş koyu renk ...
6aydır uçuk mavi-açık krem döşemeli araba kullanıyorum, detaylı iç temizlik yaptırdım ..... sanırım 1 kez daha yaptırıcam .... 5 ay sonra tekrar :) seneyeye tekrar ... sorun sadece leke de değil yağmur ya da su dökülmesi ile bile kirleniyor ...
Affınıza sığınaraktan bir soru soracağım bu benzin pahalılığında otomatik honda almak sizi bir süre sonra sıkacağını düşündünüzmü, canlı şahit oldum 2009 otomatik civic'i satıp 2010 dizel polo alan bir insan ayda 500 tl tasarruf yaptı, tabi günde 100 km yapıyordu.
Dediklerin çok doğru , tamamen katılıyorum ama bu durum aracı ne kadar kullandığın ile alakalı..Bu araba ayda ortalama 400-500km civarı yapar , onun için diesel olmasının çok bir faydası yok bence.. Ailede diesel 1.6 otm İ30 CW var , uzun yol ve şehir içi trafik durumlarında o kullanılıyor genelde , ama emin ol oda ayda 800-900 km yi geçmez..
Araç henüz üretilmediğinden spec özellikleri gözükmüyor.. O nedenle bayi sipariş ettiği araç tanımını biliyor sadece örn.. beyaz , otm , civic elegance.. Aracın detay specleri şasi numarası oluştuktan sonra netleşiyor.. Farklı speclerde üretimleri var , şu an içi krem döşeme olan beyaz da üretiyorlar ama benim alışveriş yaptığım bayiye hangi arabanın geleceği belli değil..
Honda larda iç rengi siz belirleyemiyorsunuz
benim araç alımım çok komikti:)
günlük kıyafet hatta kötü görünümlü bi haldeydim plazaya girdim arabalara baktım:beuj: satıcı yanıma geldi ilgilenir gibi yaptı sonra uzaklaştı. alıcı gibi görmedi sanırım :icon13:
masasına gittim ödeme planı filan çıkarttırdım adam isteksiz bi şekilde yapyıor tabi bu arada başka müşteriler gelip gidiyor bi ilgi bi ilgi :D adam benle ilgilenmiyor( arabayı alıcam haberi yok )
sonra adam başından def eder gibi davrandı ailenizle konuşun gelin vss yaptı...:ofk:
bu sırada showrumda araç değişikliği oluyordu sanırım bi baktım füme rengi geliyor içeri ağır ağır göz göze gelince aşık oldum arabaya:slomo: o bakışo bakış patladı gitti :icon_wave
döndüm satıcıya dedim bu araç nekadar ? fiyatını söyledi
Alıyorum dedim adam sırıttı :D dedim şukadar veriyim işlemlere başlıyalım:D:D :heyoo: