User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: 2011 cvic elegance sorunsalı..

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun tekrardan... bayinin aracın nasıl geldiğini bilmemesi garip:S

kurpat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence isabet olmuş koyu renk ...

6aydır uçuk mavi-açık krem döşemeli araba kullanıyorum, detaylı iç temizlik yaptırdım ..... sanırım 1 kez daha yaptırıcam .... 5 ay sonra tekrar seneyeye tekrar ... sorun sadece leke de değil yağmur ya da su dökülmesi ile bile kirleniyor ...

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı schkurpat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence isabet olmuş koyu renk ...

6aydır uçuk mavi-açık krem döşemeli araba kullanıyorum, detaylı iç temizlik yaptırdım ..... sanırım 1 kez daha yaptırıcam .... 5 ay sonra tekrar seneyeye tekrar ... sorun sadece leke de değil yağmur ya da su dökülmesi ile bile kirleniyor ...
    Aynen katılıyorum, yakın bir arkadaşımın arabasında var açık renk döşeme, o kadar iinalı bakmasına ragmen zamanla renk soluyor ve bence çok kötü bir görüntü oluyor.. O yüzden koyu renk daha kullanışlı olur diye düşünüyorum
    Tango-1 never dies.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Affınıza sığınaraktan bir soru soracağım bu benzin pahalılığında otomatik honda almak sizi bir süre sonra sıkacağını düşündünüzmü, canlı şahit oldum 2009 otomatik civic'i satıp 2010 dizel polo alan bir insan ayda 500 tl tasarruf yaptı, tabi günde 100 km yapıyordu.

R21TURBO 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Affınıza sığınaraktan bir soru soracağım bu benzin pahalılığında otomatik honda almak sizi bir süre sonra sıkacağını düşündünüzmü, canlı şahit oldum 2009 otomatik civic'i satıp 2010 dizel polo alan bir insan ayda 500 tl tasarruf yaptı, tabi günde 100 km yapıyordu.
    Dediklerin çok doğru , tamamen katılıyorum ama bu durum aracı ne kadar kullandığın ile alakalı..Bu araba ayda ortalama 400-500km civarı yapar , onun için diesel olmasının çok bir faydası yok bence.. Ailede diesel 1.6 otm İ30 CW var , uzun yol ve şehir içi trafik durumlarında o kullanılıyor genelde , ama emin ol oda ayda 800-900 km yi geçmez..
    ^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^

R21TURBO 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolgakaynak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun tekrardan... bayinin aracın nasıl geldiğini bilmemesi garip:S
    Araç henüz üretilmediğinden spec özellikleri gözükmüyor.. O nedenle bayi sipariş ettiği araç tanımını biliyor sadece örn.. beyaz , otm , civic elegance.. Aracın detay specleri şasi numarası oluştuktan sonra netleşiyor.. Farklı speclerde üretimleri var , şu an içi krem döşeme olan beyaz da üretiyorlar ama benim alışveriş yaptığım bayiye hangi arabanın geleceği belli değil..
    ^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç henüz üretilmediğinden spec özellikleri gözükmüyor.. O nedenle bayi sipariş ettiği araç tanımını biliyor sadece örn.. beyaz , otm , civic elegance.. Aracın detay specleri şasi numarası oluştuktan sonra netleşiyor.. Farklı speclerde üretimleri var , şu an içi krem döşeme olan beyaz da üretiyorlar ama benim alışveriş yaptığım bayiye hangi arabanın geleceği belli değil..
    anladım ben hazırda olandan bahsediliyor sanmıştım. yanlış anlamışım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda larda iç rengi siz belirleyemiyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim araç alımım çok komikti

günlük kıyafet hatta kötü görünümlü bi haldeydim plazaya girdim arabalara baktım satıcı yanıma geldi ilgilenir gibi yaptı sonra uzaklaştı. alıcı gibi görmedi sanırım
    masasına gittim ödeme planı filan çıkarttırdım adam isteksiz bi şekilde yapyıor tabi bu arada başka müşteriler gelip gidiyor bi ilgi bi ilgi adam benle ilgilenmiyor( arabayı alıcam haberi yok )
    sonra adam başından def eder gibi davrandı ailenizle konuşun gelin vss yaptı...

bu sırada showrumda araç değişikliği oluyordu sanırım bi baktım füme rengi geliyor içeri ağır ağır göz göze gelince aşık oldum arabaya o bakışo bakış patladı gitti

döndüm satıcıya dedim bu araç nekadar ? fiyatını söyledi

Alıyorum dedim adam sırıttı dedim şukadar veriyim işlemlere başlıyalım

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolgakaynak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim araç alımım çok komikti

günlük kıyafet hatta kötü görünümlü bi haldeydim plazaya girdim arabalara baktım satıcı yanıma geldi ilgilenir gibi yaptı sonra uzaklaştı. alıcı gibi görmedi sanırım
    masasına gittim ödeme planı filan çıkarttırdım adam isteksiz bi şekilde yapyıor tabi bu arada başka müşteriler gelip gidiyor bi ilgi bi ilgi adam benle ilgilenmiyor( arabayı alıcam haberi yok )
    sonra adam başından def eder gibi davrandı ailenizle konuşun gelin vss yaptı...

bu sırada showrumda araç değişikliği oluyordu sanırım bi baktım füme rengi geliyor içeri ağır ağır göz göze gelince aşık oldum arabaya o bakışo bakış patladı gitti

döndüm satıcıya dedim bu araç nekadar ? fiyatını söyledi

Alıyorum dedim adam sırıttı dedim şukadar veriyim işlemlere başlıyalım
    2 type-r 4 s2000 3 tane de type-s alıcam deseydın daha da şok gecırtebılırdın :d

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)