4 tane çocuk yaralanmış, insanların hala konuştuğu otomobil ve de insanların agresif şekilde olayı karşılamasının yanlış olduğu. Sanayiye arabaya baş sağlığı dilemeye de gidersiniz siz ;)
Printable View
4 tane çocuk yaralanmış, insanların hala konuştuğu otomobil ve de insanların agresif şekilde olayı karşılamasının yanlış olduğu. Sanayiye arabaya baş sağlığı dilemeye de gidersiniz siz ;)
Yaralanan çocuklara acıdım, yaralanan benim çocuğum olsa ve yüksek hızla giden bir araç böyle bir kazaya sebep olsa bende saldırırım. Sizin çocuğunuz olursa siz de saldırırsınız. Tek farkı satırla değil, sopayla. Yavaş gitmediği kaza görüntülerindeki hasarla apaçık ortada, çocuklara büyük geçmiş olsun.
60 km ile yandan çarpma testlerini izlediniz mi hiç acaba ?
Cocuklara cok yazık olmus , geçmiş olsun
Çok güzel yazmışsın:icon_tup: Bin tane araba pert olsun gerekirse ama bir insanın canına zarar gelmesin, araba geri gelir ama insan canı geri gelmez, arabaya acıyanlara şaşırıyorum ben de...
Ara sokaklarda hız yapmayı iyi şöförlük zanneden kırolardan da Allah bizleri ve sevdiklerimizi korusun, bu hepimizin başına gelebilir bir gün...
yemin ederim aciyorum bole insanlar ne makinelere biniyorlar anlamadim.
gittii allah acil şifalar versin..mahallede okdar hizli gitmişki guzelim gtr ortadan 2 ye bolmuş
sureni oldurseler yeri haketmiş derdim.
100 km üzerinde vurmuş rahat.
çocuklara inşallah birşey olmaz ufak tefek şeylerle atlatırlar
araba direğe sağlam sarılmış
Tabii ki. Araç kazaları konusunda günde 10 video izlerim en az. Bu bana hem ders olur, hem de araçların ne durumda nasıl davrandıkları ve fiziği ilgimi çekiyor. 60 km ile çarpan bir araçta bu hasarın biraz daha azı oluşur. Ama en önemlisi o aracın hem frene basarak hem kayarak hem de çarpmadan önce kaldırıma çıkarak 60 km hız civarına anca düşmesi. Yani yolda giderken gerçekten süratli gidiyormuş.
75bin euro evlat acısı gibi koya şimdi.
motor sağlammı acaba alıp swapmı yapsak :D
Adi ustunde kaza bu
gecmis olsun hatali olan bedelini oder insallah
motor rb26 değil rb25 , ayrıca 4wd değil rwd.
Arabaya yazık olmuş, öyle yavuzluğun böyle uyuzluğu olur, böyle şehir içinde gazlarsan başına böyle bela gelir.
cocuklara geçmiş olsun onlara bişi olmamıstır inş arabadan bişey olmaz artık motoru alsınlar çöpe atsınlar gerisini:)
ya hayretle okudum hala arabaya yazık olmuş diyenler var aranızda yazık ya valla yazık... çocuk sahibi olmadan hiç bir şey anlayamazsınız arkadaşlar... arabaya yazık oldu felan bence yakışıksız cümleler bunlar 4 çocuk yaralanmış allah sağlık şifa versin... yazacağınız budur... ayrıca arabanın a.q.
bir yıldız kaydı gökten :D
kazazedelere çok geçmiş olsun... acil şifalar
Ya bi dk....
Çocuklara çarpmamak adına kaza yapmış olamaz mı ?
Kim yanındaydı kaza olurken? Çocuk bu mahalle arasında
fırlamışlardır yola çarpmamak için direksiyon hakimiyetini
kaybettikten sonra çocuklara ve direğe patlamış olamaz mı ?
Elbette hatasız demiyorum, avukatlığını üstlenmiyorum ama
yargısız infaz yapmıyormusunuz ? Kim ister kaza yapmak,
hele hele canlıya çarpmaz hele bu bi de çocuksa :soru:
Çocuklara mı acırsın , arabaya mı acırsııın , 75bin euroya mı :S yazık walla
cocuklara gecmis olsun detayları ve kazanın oldugu yeri bilmediğim icin birsey diyemiyorum.
yaralanmıs ciddi biseyleri yokmus buna sukur. bundan sonrasında arabaya uzulmek kalıyor yazık olmus arabaya :D kaskosuda yoktur bunun simdi.
arabaya üzüldüm cocuklarada üzüldüm bilmeden *** atmamak lazım büyük ihtimal cocuklar fırladı yola bi şekilde
sen hiç kaza yapmadın yada hep play stationda kaza yaptın herhalde??? yola bak arabaya bak? ara sokakta gitsin gitsin 60la gitsin adamın min hızı 100-120km...
bence dua etsin kafasına sıkmamışlar... allah göstermesin aynı durum benim başıma gelse neler yapabilirim sınırlarım nelerdir başıma gelmeden kestirmesi zor...
kaza olur otobanda olur tamam
kaza olur adam 50 ile gidiyordur çocuk önüne atlar tamam
kaza olur adamın çocuklara çarmamak için direksiyonu kırar kaldrıma çarpar direğe tıklar durur.. onada tamam...
ama böyle bir kazaya karışanın savunulcak hiç bir tarafı yoktur...
cocuklara gecmis olsun da diyecegim sudur ki, icinden 50-60 yasinda adam inse ayni reaksyon mu verilecekti ben onu merak ediyorum sadece.
geçmiş olsun hem söföre hem çocuklara acil şifalar ama mersin en pis yerlerden birisi doğrudur
Öncelikle tarzınızı/üslübunuzu sevmedim. Sanırım 32 yaşındasınız bu yaşına yakıştıramadım yazdığınızı.
Ne o öyle kaza yapmadın yada PS de kaza yaptın filan ? Reelde kaza yapmadım
ama siz epeyce yapmışsınız ki biliyorsunuz olanı biteni. Kafasına sıksalar göbek mi atacaktınız ? Linç etseler hoşunuza mı gidecekti ?
Ben yazdığım yazıda belirttim. Kimsenin avukatlığını üstlenmedim diye.
Dediğin gibi Allah kimsenin başına vermesin... Size tek katıldığım konu budur !
İyi forumlar
kaza yapana gecmıs olsun kazaya karısan cocouklara allah acıl sıfalar versın
Ara sokakta nasıl gidersen git,Ben yavaş giderken önüme çocuk atladı başka bi arabanın önünden.
Olacağı varsa olur zaten ,ister 20 ile git ,ister 120 ile.
ben 20 ile giderken oldu,o çocuk atlamasaydı arabanın altına kadar girmezdi.
bence suçu sürekli şoförlerde degil,o çocukları serbest bırakan ailelerde aramak lazım:icon_tup:
kaza olmus olmusla olmuse cagre yok beyler ....
Insallah cocuklarin durumu agir degildir.
insallah kaza yapan kisilerin durumu iyidir.
ve insallah Boyle insan canina zarar verebilecek kazalar tekrar tekrar yasanmaz...
can gittikten sonra yemisim skyline i yemisim parayi pulu geri gelmez o can ...
Bugun aranizda birinin cocugu kardesi tanidigi kazada yaralanan cocuklardan biri olsun tirnagi kaniyo olsun fazlasida degil, sizde bu olayi gozunuzle gozun sonrada hicbisey yapmayin saldirmayin kendinizi tutun ....
O is ole internet delikanliligina benzemez insan insanligini kaybeder ....
Ben 4 cocugu hastanelik hale getirsem bana kalkan ellere o kafami uzatirim ben bole bir kazayi nasil yaptim diye ...
Allah sifa versin hepsine ...
Cocugu olmayan allah korusun anasina babasina kardesine carptigini dusunurse zaten arabanin aşırı anlamsız birşey oldugunu anlayacaktır...
satır cok agır olmus ,şöyle birşeyde var kim bilerek cocuga carpmak isterki, herkes hata yapabilir bi anlık şeytana uymuştur bilemeyiz o anda noldu tepkiler normal ama satırla saldırmak yanlış..
ya yapar yapmaz i tartismiyorum, TR da genclerin uzerine anormal gidiliyor bu konularda. Emin ol 19-20 yaslarinda bir cocuk yavas hizlarda gidip bile bir kaza gecirse arkadan gelen biri ucak gibi gidiyordu der, basima 50 kere geldi zamaninda.
Bence bu sekilde cereyan eden olaylar olmamali. Tabiki kaza yapan kisilerin yaninda degilim, yanlis yaptiklari cok belli cok hizli olduklari da cok belli fakat linc girisiminden bahsediyorum. Cocuklarin babasi gitse dalsa yine ona da tamam derim, benimde cocugum olsa bende dalabilirim yani onlara orada fakat butun mahalle 300 kisi. Sadece bu yuzden diyorum icinden yasli biri ciksaydi yada o araba daha normal bir araba olsaydi ayni reaksyon verilir miydi?
çocuklara ve kazayı yapana geçmiş olsun...
Empati kurarsanız çocuğun ailesi şöföre saldırabilir dövedebilir anlarım ama satırla saldırmak nedir??? O an neler olduğunu bilemeyiz ama aşırı hız olduğu aşikar ama sanki kasti olarak gitmiş çocuklara vurmuş gibi o kişinin canına kastetmek kimin hakkı?
zaten adı da kaza olduğu için allah korusun heran suçlu suçsuz herkesin başına gelebilir, kimse isteyerek yapmaz, ama çocuk ama şöför belki de 3. bi faktör mutlaka birinin hatası yüzünden olmuştur dimi. bizde insanız yaşadığımız sürece böyle şeylerle karşılaşmamız olası onun için ya hem o şöföre allah kolaylık versin hem karışan çocuklara allah sağlık şifa versin hemde ailelere allah sabır versin diye ya dua edelim yada okuyup geçelim nacizane böyle düşünüyorum...
Ne komik yorumlar var yahu ne skyline ı ne arabası ? 4 tane çocuk canı tehlikede milet araba güzeldi diyor.Bana göre 5 para etmez bir tenekeydi o ellerde.Görgü şahitleri hızlıydı diyor,ki demelerine gerek yok çocuklara vurduktan sonra direğe böyle yapışan adamın hızlı olduğu aşikar.Allah kimsenin çoluk çocuğuna böyle bela vermesin.Bu adamın yaptığı düpedüz cinayettir.Başıma gelse cesedini bulamazlar.Birçok kişide aynı şeyi yapar eminim.
4 ilkokul öğrencisi yaralanmış...
:(:(:(:(
herkese geçmiş olsun. biz buradan nasıl oldu bilemeyiz.