hapse girerse içerde şişletelim...
bu nedir ya asan kesen kan çeken...sonra barbar türkler dendiği zaman ne kadar iyi olduğumuzdan vs bahsederiz...
herkes kendi adaletini dağıtmaya çalışacaksa dönelim orta çağa...
Printable View
hapse girerse içerde şişletelim...
bu nedir ya asan kesen kan çeken...sonra barbar türkler dendiği zaman ne kadar iyi olduğumuzdan vs bahsederiz...
herkes kendi adaletini dağıtmaya çalışacaksa dönelim orta çağa...
buraya yazanların tamamının belirli zamanlarda gereksiz gazlama yapmışlığı vardır. onun için kimseyi yargılamadan herkes kendine bi ders cıkarsın. cocuklarada geçmiş olsun. inşallah kalıcı bi sakatlıkları filan olmaz.
antalydaki araba değil mi bu ya :)
ana haberlerin hepsinde verdi suan kanal d de ...
Şu an kanal d de gösteriyor izleyelim..
Büyük geçmiş olsun kazazedelere.
kimse isteyerek kaza yapmaz.hepimizin önüne sağına soluna bakmadan çocuklar fırlıyor.böle asarım keserim filan hiç yakışmıyor.
Allah cocuklara kalıcı hasar bıraktırmaz ınsallah
Şimdi İzledim Çok Fena. Allah Göstermesin Daha Kötüsü Olabilirdi
kazazedelere çok geçmiş olsun,acil şifalar
Geçmiş olsun...Hepimizin başına boyle şeyler gelebilir onun için boş boş konuşmamak gerekir...çarpan tarafta olabiliriz bi yakınımıza yada cocugumuza çarpılan tarafta olabiliriz...o yuzden geçmiş olsun demekten ileri gitmemek lazım bence...
bugün bu ilana bende baktım desem :D:D
vay anasını sayın seyirciler...
ne göz varmış diyecem ama bu akşam üstü bakmıştım :D:D:D
Bence o yıldız çoktan kaymıştı..
Arabayı yakından incelediğinizde miğdeniz bulanırdı.
Ultra bakımsızdı ben gördüğümde.
Araba yıllardır mersinde daha 1 kere sanayiden baska yerde görmedim;)
Ölmeden kurtulduysa o mahallelerden yaşamın kıymetini şimdi bilir.
Çok kötü girmiş valla Haberin devamını okumadım ama inş ölüm yoktur.
kaza yapan kisiye gecmis olsun, o 4 öğrenciyede acil sifalar diliyorum.
Çocuklara çok geçmiş olsun, can kaybı olmaması araç sahibinin tesellisi olsun,
Çocukların saglık durumunun her şeyden daha önemli olduğu tartışmasızdır; Ancak adı techturkey olan ve bünyesinde otoseverleri barındıran bir forumda, T.C. de 1 tane bulunan bir aracın kaza yapıp yok olduğunu gören arkadaşların araç için üzüntü duyması garipsenecek bişiy değildir.
hep dikatimi çekiyodu soldan direksyonlu olması ama yavaş vurma işi deil araba pert resmen ancak swap da fln kulanılır :D
Türkiyede R33 yok diye 75bin euroya itekleyelim.
İlahi adalet derim ben.
Kaza geçiren çocuklara çok üzüldüm, yazık, Allah acil şifalar versin...
valla öncelıkle o cocuklara gecmıs olsun ama sımdı suda var yolu bılmemde arkadasın süratlı oldgu bellı yoksa o araba o hale gelmez !! ama suda var belkıde yolda surat normaldı cocuklar fırladı oda olabılır.. mersin olayına gelırsek lutfen mersınlı olanlar mersınde yasayanlar vs vs vs tabıkı ıcınde duzgun ınsanlarda vardır tabıkı cok akıllı mantıklı ınsanlarda vardır fakat tv dekı haberlere ve gorduklerıme dayanark soluyrum nerde bı cahllık vatan hainliği polıs taslama vs hep mersın adı gecer o yuzden ordakı satırlarla sopalarla saldıranların coğu vatan haını serefszlerdır . keske elımden gelsede o doğu tarafındakı aklı basında olan ınsanları ayırıp oraları amerika mısalı tek tuşla yok etsem kendi görusumdur saygılar :)
haberlerde gösterdiler çocuklarda bişey yok...rahatlayabilir herkes...
off ya çok kötü olmuş böyle bir arabanın pert olması üzücü,masum çocukların yaralınmış olması kat kat üzücü,çok üzüldüm:(
daha bugün arkadaşımın biri hayalimdeki makina R34 dedi,bende mersinde R33 var 75bin euro yarın Onu alalım diye makara yapmıştım:)
aceba aracı satmış olabilir mi,çünkü genelde göz önündeki makinalar satıldıktan hemen sonra patlıyorlar,bununda başına gelen böyle bişey olabilir mi:soru:
Mersin güzeldir. Göçler yüzünden bu haberler. Mersin insanı yörüğü memleketin en temiz insanlarındandır. Bu yaşanan tv de çıkan haberlerdeki olaylarla ben mersinde hiç karşılaşmadım canlı canlı. Yolum düşmez oralara işim olmaz. Aynen keşke o mahallelerdekileri tek tuşla silebilsek. Mersin o zaman tam cennet olur işte. Ama şuandada çok güzel. Herkezi bekleriz :icon_tup:
çocuklara geçmiş olsun. Keşke ya hiç kaza yapmamış olsaydı, ya o elinde satırla,sopayla kapıya wuran dawarlara çarpsaydı ne diyelim büyük geçmiş olsun.
yazık fena sarılmıs agaca, cocuklara da gecmis olsun. Dediginiz gibi camur at izi kalsın olayı var, o yolu bilmem ama hız normal bile olsa araba oradaki satırlı kasaplara sorsan sozde mic arabası ya, sozde zengin veledi ya kullanan, işte millet kıskanclıgını boyle cıkartıyor. Yazık hem de cok yazık.
Evet arkadaşlar görüntülerde belli olduğu üzere araç o yolda aşırı hızda gitmekteydi ve kaçınılmaz son gerçekleşti . Kazada 4 yaralı var canın yerini hiç bişey tutamaz can acısı evlat acısı bir ayrıdır yemişim skylinesini o araba skyline değil enzoda olsa fxx de olsa 4 tane cana zarar vermesi katlanabilir birşey değildir. Bu konuda ailelerine ve yakınlarına hak veriyorum ancak Arkadaş Satırla saldırmak nedir??? Bu vahşilik bu canilik nedir senin evlat acın o adamı öldrümekle geçecek mi ? peki sen o adamı öldüreceksin onun anne babasının çektiği ne olacak? onlarda gelip seni mi öldürsün böyle mi gitsin olaylar o onu o onu öldür Allah öldür nereye kadar ? ? ? Neticede kimse isteyerek kaza yapmaz ama o yolda isteyerek gazlar tamam sonuçda bi kaza gerçekleşmiş ama o adamı öldürmekle eline bişey geçmez git döv ağzını yüzünü dağıt ama satırla saldırmak nedir arkadaş ???
Abi herkes senin gibi baksa olaya.. Çok hızlı gidip bu boku yemiş de olabilir, sizin dediğiniz gibi..O boku yediyse cezasını çeksin, diğeri yargısız infaz.. Ben de onu anlatmaya çalışıyorum işte.. Bazılarının kanı hızlı akıyor forumda..
Çok şaşkınım genç!!!!!!! Kaputtan bükülür aslında!!!!!!
Böyle mi cevap vermek gerekir ? Sanki kavga ediyoruz.. Ya da ben demek istediğinizi yanlış anladığımı umuyorum.. Side impact crash test izlerseniz baya şey görürsünüz, tabi çarpan şey başka bir araç olduğundan ve çarptığı yere dağıttığından bu kadar büyük hasar çıkmaz.. Şasideki herhangi bir boşluğa denk gelirse evet 60 km hızla bile bu kaza olur.. Oraya daha hızlı da çarpmış olabilir, daha yavaş da.. Olaya direk katil, cani, şerefsiz diye girerseniz soyut bir satırla kavgaya karışıyorsunuz. Onu söylemeye çalışıyorum ben de.. Zaten çocuklara çarpmış olmanın korkusuyla hızlı mıydı yavaş mıydı söyler kendi kendine.. Çocuklara geçmiş olsun, satırla dalanlar da kaza yapan gibi cezasını çeksin..
O mahallede ne işi varmış acaba :)
bu araba bızım buradayken bıldıgınız pertti neresı 75000 avro edecek rahat 35 defa şanzımanını ındırdıler
gecmisler olsun :/
Kimsenin canına zarar gelmemesi sevindirici.
Desenize artık satılık bir RB25 var piyasada ;)
4 çocuga ve kaza yapan arkadasa allah acil şifalar versin gerçekten kötü bir kaza bu
kazayı sürücünün de o 4 cocugunda yaralı olarak kurtarması bile mucize bence.
gelelim r33 e bunu gümrükten aldıkları fiyat sahibindende istedikleri fiyatın 15'de
1'iydi. yazık günah tamam tr de olmayabilir ama insanları da enayi yerine koymakta
olmaz ama.